Ένα αστέρι πέφτει πέφτει

(2 αξιολογήσεις πελατών)

Απόψε είναι η μεγάλη βραδιά. Τα πεφταστέρια ετοιμάζονται να χορέψουν στον μεγάλο τους χορό και να συναντήσουν τις ευχές που ανεβαίνουν από τη Γη, για να τις πραγματοποιήσουν. Για τη Λαμπιρίνα όμως είναι η πρώτη φορά, και δεν αισθάνεται καθόλου σίγουρη για τον εαυτό της. Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την ευχή του μικρού αγοριού, που ζήτησε όλο κι όλο ένα μπαλόνι με χρυσή κλωστή; Η μικρή μπαλαρίνα και η ευχούλα θα βάλουν τα δυνατά τους και, με λίγη βοήθεια από το Φεγγάρι, τον Άνεμο, το Ουράνιο τόξο, τον Ήλιο και το Όνειρο, κάτι μαγικό θα συμβεί!

5,50

Εξαντλημένο

2 κριτικές για Ένα αστέρι πέφτει πέφτει

  1. eleftheriaterry

    Πλούσια εικονογράφηση, ωραίο κείμενο…Απλά πιστεύω πως είναι για παιδιά από 5 ετών και άνω λόγω του μεγάλου μεγέθους της ιστορίας που αφηγείται… Απλά θεωρώ πως για λίγο μικρότερα παιδιά ο γονιός πρέπει να το διαβάσει πρώτα και να επιλέξει να αφαιρέσει τις πολλές περιγραφικές λεπτομέρειες που μπορεί να κουράσουν το παιδί και να το κάνουν να βαρεθεί…Ανάλογα βέβαια με το παιδί και τι του αρέσει….

  2. Χρυσα Σχοινα

    Πολυ ωραια ιστορία. Βέβαια τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα χρειαστούν πολλές διευκρινίσεις αλλα κάποια μέρη μπορούμε να τα απλοποιησουμε κατα την ανάγνωση

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Συγγραφέας: Μαίρη Τσόγκα

Εκδότης: Μεταίχμιο
ISBN: 978-618-03-1054-2
Διαστάσεις 17×24 cm
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια
Σελίδες: 48
Ετος έκδοσης: 2017
Εξώφυλλο: Σκληρό

Ένα αστέρι πέφτει πέφτει

Ένα αστέρι πέφτει πέφτει

Εξαντλημένο

37703|Ένα αστέρι πέφτει πέφτει preloader