Επιβάτες του Ονείρου

Θα επιλέγουμε κάθε φορά έναν προορισμό και μια ημερομηνία συνάντησης. Θα οργανώνουμε το φανταστικό μας ταξίδι μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια σαν να ήταν πραγματικό. Για δυο τρεις ώρες θα ζούμε σ’ έναν κόσμο μαγικό σαν ταξιδιώτες της περιπέτειας…

Ο Δημήτρης, ένας νεαρός υπάλληλος στο γραφείο ταξιδίων, σχεδιάζει ταξίδια αναψυχής σε ασυνήθιστους προορισμούς. Εκείνος όμως ποτέ δεν ταξιδεύει… Η Αγγελική, μητέρα τριών παιδιών, απλώς υπάρχει στη σκιά του αδιάφορου συζύγου της. Ο θυμός για τα χαμένα χρόνια της μέσα σ’ έναν άτυχο γάμο την ωθεί ν’ αγγίξει το όνειρό της. Να νιώσει το χρυσό στο ξημέρωμα και το κόκκινο στη δύση· να νιώσει την αύρα της θάλασσας στα μεσημέρια του καλοκαιριού· την παγωνιά στο πρώτο χιόνι του χειμώνα· και τη ζέστη σε μια τρυφερή αγκαλιά. Όλα όσα δεν μπορούν να μετρηθούν· όλα όσα δεν μπορεί κανείς να αγοράσει.

Δύο άνθρωποι με το ίδιο πάθος μοιράζονται ένα ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές τους και θα τους δώσει στιγμές τόσο δυνατές και, συνάμα, τόσο εύθραυστες που κρατάνε όσο τα ίχνη μιας ανάσας πάνω στον άνεμο.

8,91

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιβάτες του Ονείρου

8,91

Κωδικός προϊόντος: 70724 Κατηγορίες: , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Επιβάτες του Ονείρου”

Συγγραφέας: Ειρήνη Σβίτζου
Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη
ISBN: 9786185106324
Σειρά:
Σελίδες: 208
Διαστάσεις: 14×20,5cm
Εξώφυλλο:
Ημερομηνία έκδοσης: Απρίλιος 2014

Επιβάτες του Ονείρου

70724|Επιβάτες του Ονείρου