Επιτέλους φτάσαμε σπίτι

Το βιβλίο που ενέπνευσε την ταινία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ

Τι κάνεις όταν οι εξωγήινοι καταφτάνουν στη Γη και πέρα απ’ όλες τις καταστροφές, απάγουν και τη µαµά σου;

Όµως, η Ουτοπία Τούτσι δεν είναι ένα συνηθισµένο κορίτσι. Παρέα µε τη γάτα της ονόµατι Γουρούνι ξεκινάει οδικώς για τη Φλόριντα µε την ελπίδα να βρει τη µαµά της. Βρίσκει όµως τον Τζέι Λο, έναν αφελή και γκαφατζή εξωγήινο, που της φορτώνεται. Ουτοπία, Γουρούνι και Τζέι Λο ενώνουν τις δυνάµεις τους για να φτάσουν στη Φλόριντα, να βρουν τη µαµά και να σώσουν τον κόσµο σ’ ένα ταξίδι γεµάτο απρόοπτα, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και πολλούς πολλούς εξωγήινους. Βιβλίο πρωτότυπο, τροµερά ενδιαφέρον και ΦΟΒΕΡΑ αστείο.

Η ιστορία είναι τόσο πρωτότυπη, τόσο ενδιαφέρουσα και τόσο σπαρταριστά αστεία, που μόλις διάβασα και την τελευταία σελίδα, ήθελα να ξεκινήσω το βιβλίο πάλι από την αρχή…

– New York Times Book Review

Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο που αφηγείται τι συμβαίνει όταν ένα κορίτσι ονόματι Γκρατούιτι και μια γάτα ονόματι Γουρούνι ενώνουν τις δυνάμεις τους μ’ έναν εξωγήινο ονόματι Τζέι Λο στην προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο από μια άλλη φυλή εξωγήινων που… Τέλος πάντων, είναι περίπλοκο. Πιστέψτε με, όμως, δεν παύει ποτέ να είναι αστείο! – Dave Barry (βραβείο Πούλιτζερ)

4,48

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Επιτέλους φτάσαμε σπίτι

4,48

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Επιτέλους φτάσαμε σπίτι”

Συγγραφέας Ρεξ Άνταμ
Εκδόσεις Πατάκη
ISBN 9789601654782
Σελίδες 472
Διαστάσεις 14×21
Ημερομηνίας εκδοσης Απρίλιος 2015
Μεταφραστής Πιπίνη, Αργυρώ
Σχεδιασμός Εξωφύλλου Κοκκιασμένος, Κωστής