Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

Αράξτε στην πολυθρόνα με το βιβλίο Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ και απολαύστε το πόσο πιο έξυπνοι είστε από τους υπόλοιπους.

Αρκεί να ρίξετε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα που συμπεριλαμβάνονται στην έκδοση. Για παράδειγμα, το μπέιζμπολ στο νερό ήταν ένα άθλημα με πολύ μικρή διάρκεια ζωής. Οι κανονισμοί έλεγαν ότι οι παίκτες πρέπει να επιπλέουν μέχρι το ύψος του λαιμού, ο σουτέρ μέχρι το ύψος της μέσης και ο αμυνόμενος μέχρι τους μηρούς. Ένας άντρας στην Τάμπα της Φλόριντα έδωσε ένα σημείωμα στον ταμία μιας τράπεζας. Τον απειλούσε και του έλεγε να του δώσει τα λεφτά του ταμείου. Η αστυνομία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να εντοπίσει το ληστή. Το σημείωμα ήταν γραμμένο σ’ ένα χαρτί από το καρνέ των επιταγών του δράστη, ακριβώς κάτω από το όνομα και τη διεύθυνσή του.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ  είναι μια συλλογή από διάφορα φαιδρά και ηλίθια που κάνουν οι άνθρωποι.

Το Πρώτο Μέρος: Το Χρονικό της Βλακείας. Περιγράφει, με κάθε λεπτομέρεια, διάφορα περιστατικά απίστευτης βλακείας, ταξινομημένα κατά κατηγορία. Πολιτική, ιστορία, αθλητισμός, τέχνες, επιστήμες, καθώς και τα ηλίθια παιχνίδια της μοίρας.

Το Δεύτερο ΜέροςΌλα Όσα Θέλατε να Μάθετε για την Ηλιθιότητα αλλά Ήσασταν Πολύ Έξυπνοι για να Ρωτήσετε. Αναζητά τις ρίζες της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Επιπλέον θέτει ξανά το παλιό γνωστό ερώτημα: Υπάρχει άραγε καμιά ερώτηση που να θεωρείται ηλίθια;

Το Τρίτο Μέρος: Πώς να Ξεβλακωθείτε. Περιλαμβάνει κάποιες υποτιθέμενες συμβουλές που στοχεύουν στο να σας κάνουν να μη συμπεριληφθείτε σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις του βιβλίου.

8,99

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας”

Συγγραφέας Bob Fenster

Εκδότης: ΟΞΥ
ISBN: 9789608255401
Διαστάσεις 14×21 cm
Σελίδες: 296
Ετος έκδοσης: 2006
Μαλακό εξώφυλλο
Μετάφραση ΑΒΟΥΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας

Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας

Εξαντλημένο

62652|Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας preloader