Η Χιονάτη – Συλλεκτική Σκληρόδετη Έκδοση – Ελληνικά γράμματα

(2 αξιολογήσεις πελατών)

“Έλα, δοκίμασε ένα, θα σου αρέσει πολύ!” είπε η γριά κι έδωσε στη Χιονάτη το πιο κόκκινο, το πιο γυαλιστερό μήλο που είχε στο καλάθι της.

Το κορίτσι δάγκωσε το μήλο, έπεσε κάτω κι όλα σκοτείνιασαν.

2,99

Εξαντλημένο

2 κριτικές για Η Χιονάτη – Συλλεκτική Σκληρόδετη Έκδοση – Ελληνικά γράμματα

  1. nakapostolia

    Ένα παραμύθι που διδάσκει το κάλο και το κακό, την ομορφιά και την ζήλια , άλλα την ίδια στιγμή μαθαίνει στο παιδί την άξια της καλοσύνης και της φροντίδας , όπως έκαναν οι νάνοι ….

    Ένα βιβλίο που δίνει χρώμα με έναν μοναδικό τρόπο , αφηρημένες εικόνες , έντονα στοιχειά και εικόνες εποχής! Βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί και από μεγαλύτερες ηλικίες!

  2. Anemos2020

    Παράγγειλα τη συγκεκριμένη έκδοση για την ανηψιά μου γιατί με τράβηξε αφ’ ενός η προσφορά και η εξαιρετικά χαμηλή τιμή, αφ’ ετέρου το “ιδιαίτερο” του εξωφύλλου. Και φυσικά ο γνωστός εκδοτικός οίκος. Όταν το βιβλίο έφθασε στα χέρια μου ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Το μέγεθός του που είναι… αρχοντικό, το σκληρό εξώφυλλο, το πλήθος των σελίδων που δεν είναι καθόλου βαρετό για ένα παιδί, η εικονογράφηση και τα γραφικά γενικότερα. Με προδιάθεσε φυσικά να το διαβάσω και είδα ότι ο τρόπος γραφής είναι όπως το περίμενα. Εξαιρετικός, παρουσιάζει το γνωστό παραμύθι και τις έννοιες της ομορφιάς, της καλοσύνης, της εκδίκησης με γλαφυρό τρόπο. Και όπως ακριβώς το ήξερα όταν έκλεισα το βιβλίο, ενθουσίασε και την ανηψιά μου Προτείνω ανεπιφύλακτα!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Συγγραφέας: Jakob Ludwig Grimm, Wilhelm Karl Grimm

Εικονογράφος: Francesca Cosanti

Εκδότης: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ISBN: 978-960-19-0664-5
Αριθμός Σελίδων: 44
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 22.5 x 32
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2018

Η Χιονάτη – Συλλεκτική Σκληρόδετη Έκδοση – Ελληνικά γράμματα

Η Χιονάτη - Ελληνικά γράμματα
Η Χιονάτη – Συλλεκτική Σκληρόδετη Έκδοση – Ελληνικά γράμματα

Εξαντλημένο

37592|Η Χιονάτη - Συλλεκτική Σκληρόδετη Έκδοση - Ελληνικά γράμματα preloader