Θεϊκές επαφές

Το συγκλονιστικό χρονικό των εξωγήινων επαφών που έθεσαν τις βάσεις για ολόκληρο το θρησκευτικό και πολιτισμικό οικοδόμημα της Ανθρωπότητας!
– Ο πρώτος μεταλλαγμένος άνθρωπος και ο διωγμός του Αδάμ και της Εύας από τη Βάση της Εδέμ – Η έλευση του 12ου πλανήτη και η αληθινή ιστορία του Κατακλυσμού – Το ταξίδι του Αδάμ σε έναν άλλο πλανήτη! – Η πτήση του Ενώχ στην Ουράνια Κατοικία του Νιμπίρου – Οι απογειώσεις των Φαραώ προς τους ουρανούς – Όνειρα-οιωνοί και τρισδιάστατα οράματα ως μέσα μετάδοσης εξωγήινων μυστικών γνώσεων – Η Μεγάλη Θεοφάνεια και η παραχώρηση των Δέκα Εντολών στο όρος Σινά – Εμφανίσεις ΑΤΙΑ από τους πανάρχαιους χρόνους μέχρι σήμερα.
Μετά το best-seller “Το χαμένο βιβλίο του Ένκι”, ένα δεύτερο βιβλίο-βόμβα από τον διάσημο ερευνητή Zecharia Sitchim, στο οποίο παρουσιάζει συγκλονιστικά στοιχεία για μια “άλλη ιστορία” του Ανθρώπου και των Θεών, ιδωμένη μέσα από ένα εντελώς νέο πρίσμα.
Εμπνευστής της θεωρίας που θέλει την ανθρωπότητα να αποτελεί προϊόν γενετικής μηχανικής, δημιούργημα των εξωγήινων Ανουννάκι, ο Sitchin πραγματεύεται το καυτό θέμα των επαφών μεταξύ γήινων και θεών, και διερευνά το πανάρχαιο ζήτημα της ιδιότυπης σχέσης ανάμεσα στην ανθρωπότητα και τον δημιουργό – ή τους δημιουργούς της.

13,98

1 σε απόθεμα

Θεϊκές επαφές

13,98

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Θεϊκές επαφές”

Συγγραφέας: Zecharia Sitchin
Εκδότης: Έσοπτρον
Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο
Έτος έκδοσης: 2004
Αριθμός σελίδων: 390
Κωδικός ISBN-10: 9608317258
Κωδικός ISBN-13: 9789608317253
Διαστάσεις: 24×17