Λεκτική αντιπαράθεση

“Μια από τις μεγαλύτερες ανεπάρκειες του πολιτισμού μας είναι η αδυναμία μας να αντιμετωπίσουμε λεκτικά ο ένας τον άλλον. H ανεπάρκεια αυτή σκοτώνει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η ικανότητά μας να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας έχει αντικατασταθεί από απάθεια, επιφανειακή αντιμετώπιση, από ένα “το μόνο που θέλω είναι η ηρεμία μου”

(Δρ. Gerard)

Mε αρχικό του τίτλο “Tο Ξίφος της Aντιπαράθεσης”, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο/εγχειρίδιο, που διδάσκει στον αναγνώστη τον τρόπο να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους γύρω του και να επιλύει τα ποικίλα προβλήματα που προκύπτουν -είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική του ζωή- δίχως να υποχωρεί στη λεκτική πίεση και τις απαιτήσεις των άλλων, αποβάλλοντας τον φόβο της σύγκρουσης.

“Oι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ποτέ τους διδαχθεί πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά μεταξύ τους.” Προσφέροντας συγκεκριμένες και λεπτομερείς οδηγίες, καθώς και ποικιλία πρακτικών παραδειγμάτων, ο Δρ. Gerard αποκαλύπτει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και στρατηγικές που ενισχύουν την προσωπική μας δύναμη, εδραιώνουν την αυτοπεποίθησή μας, και μας εξασφαλίζουν την αμοιβαία επωφελή επικοινωνία και συνεργασία με τους άλλους.

13,68

8 σε απόθεμα

Λεκτική αντιπαράθεση

13,68

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Λεκτική αντιπαράθεση”

Συγγραφέας: Robert V. Gerard
Εκδότης: Έσοπτρον
Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο
Έτος έκδοσης: 2009
Αριθμός σελίδων: 176
Κωδικός ISBN-10: 9606765393

Κωδικός ISBN-13: 9789606765391
Διαστάσεις: 21×14