Μαμά // Αμέλια το κορίτσι που έμαθε να πετάει (ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ)

Δυο τρυφερές ιστορίες για μικρούς και μεγάλους, που ταξιδεύουν συγκινούν και περνάνε τα πιο βαθιά μηνύματα που γαληνεύουν την ψυχή μας. Περιορισμένα τεμάχια πακέτου!


ΜΑΜΆ

Μια μοναδική λέξη, μια παγκόσμια λέξη. Μια λέξη συνώνυμη με την αγάπη, την τρυφερότητα, την ανάγκη, την ελπίδα, αλλά και μερικές φορές με την έλλειψη και την απουσία. Η ΜΑΜΑ, το μεγάλο σύμβολο, ο άνθρωπος που μας φέρνει στον κόσμο, μας κρατά, μας ορίζει σε τόσα κι άλλα τόσα. Η ΜΑΜΑ που φροντίζει, που παρηγορεί, που μαλώνει, η εργαζόμενη μαμά, η σύγχρονη μαμά. Υπάρχουν στον κόσμο τόσο πολλές μητέρες, τόσο διαφορετικές, καθεμία για ένα παιδί που γεννιέται. Όμως όταν μια μαμά κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της, η εικόνα είναι πάντα η ίδια. Κάθε σαλόνι και μια διαφορετική ιστορία – συγκινητική, τρυφερή, θλιβερή, μοναχική, αισιόδοξη, δυναμική και πάντα μα πάντα, να πλημμυρίζει αγάπη. Η
Ένα εξαιρετικό, άκρως συγκινητικό και τρυφερό βιβλίο σε μια εντυπωσιακή έκδοση σε μεγάλο σχήμα. Μια υπέροχη συλλογή πορτρέτων αφιερωμένη στη μία και μοναδική… ΜΑΜΑ!

ΑΜΕΛΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ

Το ΑΜΕΛΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ, είναι ένα βιβλίο που μας μαθαίνει να κυνηγάμε τα όνειρά μας! Μια ιστορία για τα παιδικά όνειρα που βγαίνουν αληθινά, για ένα κορίτσι δυνατό και με αυτοπεποίθηση, για το όραμα ενός αξιοθαύμαστου ανθρώπου.

Η Αμέλια ονειρευόταν να κάνει κάτι σπουδαίο. Κάτι που δεν είχε ξανακάνει κανείς. Η μικρή Αμέλια λαχταρά να εξερευνήσει τους αιθέρες!

Μια ιστορία γραμμένη με τρυφερότητα για τη μικρή Αμέλια Έρχαρτ, που ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει πιλότος. Και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έγινε και η πρώτη γυναίκα πιλότος που διέσχισε τον Ατλαντικό πετώντας μόνη της. Ζούσε σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν τόσα πράγματα όπως οι άνδρες. Μέσα στο βιβλίο τονίζεται ο θαυμασμός της για τις γυναίκες που είχαν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στην εποχή τους. Οι όμορφες εικόνες απεικονίζουν απόλυτα τη φανταστική προοπτική του ονείρου ενός νεαρού κοριτσιού να φτάσει σε φαινομενικά αδύνατα ύψη, καθώς και λεπτομέρειες της περιόδου και το αντίστοιχο πνεύμα της εποχής. Παρουσιάζει μια φιλόδοξη νεαρή πρωταγωνίστρια, οι περιπέτειες της απευθύνονται σε όλους τους νέους αναγνώστες. Ένα ενδιαφέρον και κατατοπιστικό σημείωμα στο τέλος του βιβλίου, συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό, μας συστήνει την ενήλικη Αμέλια, που μπόρεσε τελικά να κάνει το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα.

37,89 22,40

2 σε απόθεμα

Μαμά // Αμέλια το κορίτσι που έμαθε να πετάει (ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ)

37,89 22,40

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Μαμά // Αμέλια το κορίτσι που έμαθε να πετάει (ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ)”

Συγγραφέας Helène Delforge

Εκδότης: ΟΞΥ – Φουρφούρι
ISBN: 9786188385047
Διαστάσεις 27×34 cm
Σελίδες: 64
Ετος έκδοσης: 2018
Μαλακό εξώφυλλο
Μετάφραση ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Εικονογράφηση ΓΚΡΕΜΠΑΝ ΚΟΥΕΝΤΙΝ

 

Συγγραφέας Mara Dal Corso

Εκδότης: ΟΞΥ – Φουρφούρι
ISBN: 9789604363551
Διαστάσεις 27×21 cm
Σελίδες: 36
Ετος έκδοσης: 2017
Μαλακό εξώφυλλο
Μετάφραση ΤΣΑΚΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Εικονογράφηση ΒΟΛΠΑΡΙ ΝΤΑΝΙΕΛΑ

preloader