Μπράβο μικρέ

… Ο ταξιτζής, συμμορφούμενος στις υποδείξεις της κυρά-Τασίας, ζήτησε πληροφορίες από τον ασύρματο για το πού βρισκόταν το κέντρο όπου τραγουδούσε ένα ζευγάρι, το οποίο μόλις είχε αποφοιτήσει από ένα ριάλιτι.
“Είναι έκτακτοι!” τόνισε η γριά με τα κόκκινα. “Ό,τι γουστάρει η κούκλα μου”, της απάντησε ο σακάτης. “Λεβεντιές είστε όλοι”, συμφώνησε ο οδηγός. Το ταξί με τις τρελές, σκέφτηκα εγώ, μην μπορώντας να πάρω τα μάτια μου από τα πανέμορφα πόδια της απογόνου του Αισχύλου και του Μπρεχτ που είχε άβολα στριμωχτεί δίπλα μου…

… Φτάσαμε με ένα ιδιότυπο κουτσό κι ανεβήκαμε στην πίστα.
Σε μια στιγμή, μ’ ένα πλάγιο βήμα, τραβήχτηκε αριστερά μου, μένοντας μόνος του, κι άρχισε αργά αργά να περιστρέφεται γύρω από το αριστερό του πόδι, με το δεξί να σέρνεται και το χέρι να χαιρετάει και να γυρίζει και να γυρίζει και να γυρίζει και να μην τον λυπάσαι πια, αλλά να τον ζηλεύεις και να τον καμαρώνεις… Και να που σταμάτησε… μην αφήνοντας καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρει να υποκλιθεί, όχι στον κόσμο, αλλά στην αγάπη της κόρης του και σε ό,τι τον βρήκε και δεν τον νίκησε. Ο κόσμος ξέσπασε σε κραυγές και χειροκροτήματα. Εγώ σε κλάματα…

Η απρόσμενη ιστορία δύο ανθρώπων που το νήμα της ζωής τούς συνδέει απ’ τα παιδικά τους χρόνια. Όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά μετά από καιρό, ο ένας θα φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο κι ο άλλος θα βρίσκεται ήδη πολύ μακριά απ’ τη ζωή. Μέχρι που κάποια παραξενιά της μοίρας θα τους οδηγήσει σε μια περιπέτεια που ξεπερνά και την πιο ζωηρή φαντασία.
Ένα βιβλίο πολύπλευρο και βαθύ, με συνεχείς εκπλήξεις και ανατροπές, χιούμορ, διεισδυτικό βλέμμα και ευαισθησία, που δεν αφήνει τον αναγνώστη να πάρει ανάσα μέχρι την τελευταία σελίδα.

4,99

2 σε απόθεμα

Μπράβο μικρέ

4,99

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Μπράβο μικρέ”

Συγγραφέας: Γεράσιμος Τσιαπάρας
Εκδότης: Ιβίσκος
Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο
Έτος έκδοσης: 2008
Αριθμός σελίδων: 309
Κωδικός ISBN-13: 9789609854702
Διαστάσεις: 21×14

Μπράβο μικρέ