Μόνο τα Θηλυκά Κουνούπια εκδικούνται

Τρεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον ενός γνωστού πολιτικού. Τέσσερις ώριμες γυναίκες με έντονη φεμινιστική δράση στην Αγγλία του ’20. Μια εξαφανισμένη υπηρέτρια. Τρεις θάνατοι που αποδίδονται σε ατύχημα.

Μια ομάδα κομμουνιστών που διοχετεύει έγγραφα από τη Σοβιετική Ένωση σε όλη τη χώρα. Μια αυτοκτονία που συντελέστηκε είκοσι χρόνια πριν. Γεγονότα που μοιάζουν ασύνδετα τελικά ενώνονται από τις λεπτές κλωστές της μοίρας και δείχνουν πως η δίψα για εκδίκηση παραμένει μια αναλλοίωτη δύναμη που κινεί και διαμορφώνει τα πάντα στο πέρασμα του χρόνου.

Στην Αθήνα του 1952 λίγο πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, ο δημοσιογράφος Ιάσων Ανθύλλης, συντηρητικός και άνθρωπος της συνήθειας, με την ιδιάζουσα συμπεριφορά του, αλλά και την οξυδερκή του σκέψη, θα βρεθεί άθελά του αντιμέτωπος με ένα δυσεπίλυτο μυστήριο που θα αποκρυπτογραφήσει μετά από ενδελεχή έρευνα, συνδέοντας άψογα το μυρωδικό που χρησιμοποιεί η θεία του για τα όσπρια και την αγάπη του για τον ρομαντικό συνθέτη Εκτόρ Μπερλιόζ. Η σφαίρα που ακούστηκε σαν κουνούπι πέρασε δίπλα από την Αθηνά. Κοιτώντας ασυναίσθητα προς τα πάνω, είδε ένα φως να κλείνει.

8,91

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Μόνο τα Θηλυκά Κουνούπια εκδικούνται

8,91

Κωδικός προϊόντος: 70720 Κατηγορίες: , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μόνο τα Θηλυκά Κουνούπια εκδικούνται”

Συγγραφέας: Ακης Παρισιάδης
Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη
ISBN: 9786185106980
Σειρά:
Σελίδες: 368
Διαστάσεις: 14×20,5cm
Εξώφυλλο:
Ημερομηνία έκδοσης: Νοέμβριος 2014

Μόνο τα Θηλυκά Κουνούπια εκδικούνται

70720|Μόνο τα Θηλυκά Κουνούπια εκδικούνται