Να Είσαι Γενναία

Εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο έχουν βρει έμπνευση στις λέξεις των βιβλίων της Σέριλ Στρέιντ. Η ειλικρίνειά της, το πνεύμα της και η γενναία δόση σκληρής αγάπης που εμπεριέχουν έχουν βοηθήσει πολλούς από αυτούς, ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες, να κάνουν το επόμενο βήμα και να δείξουν γενναιότητα.

Το βιβλίο αυτό, ένα μικρό εγχειρίδιο της ψυχής, συγκεντρώνει περισσότερα από 100 αποφθέγματα και σκέψεις της Στρέιντ που μας ωθούν να ανακαλύψουμε τα ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης, συμπόνοιας, συγχώρεσης και αντοχής που έχουμε όλοι μέσα μας.

Απόσπασμα από την εισαγωγή

Το πρώτο απόφθεγμα που λάτρεψα παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα αγαπημένα μου: Αγάπησε πολλούς, εμπιστέψου λίγους και πάντα να κάνεις κουπί στο δικό σου κανό. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή αμερικανική ρήση άγνωστης προέλευσης, την οποία μου έμαθε η γιαγιά μου απ’ τη μεριά της μητέρας μου όταν ήμουν οκτώ χρονών. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί να μιλάει στην καρδιά μου. Δέθηκα με αυτή τη φράση όσο ήμουν παιδί γιατί δεν μου έλεγε απλά τι θα έπρεπε να κάνω, αλλά με βοήθησε να πιστέψω ότι μπορώ να το κάνω. Στην ηλικία των δώδεκα, όταν έπεσα πάνω σε μια φράση στη σελίδα διακόσια κάτι του μυθιστορήματος της Μαντλίν Λ’ Ενγκλ με τίτλο A Ring of Endless Light, κόλλησα τόσο, που χρειάστηκε να σταματήσω την ανάγνωση. «Ίσως πρέπει να γνωρίσεις το σκοτάδι, πριν εκτιμήσεις το φως». Τη σημείωσα στη μέσα πλευρά του πήχη μου με μαρκαδόρο, όπου και έμεινε για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας – στο μυαλό μου παρέμεινε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.

Έκτοτε, είμαι μια συλλέκτρια αποφθεγμάτων.

8,39

1 σε απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Να Είσαι Γενναία”

Εκδόσεις Key Books
Cheryl Strayed

Βάρος 0.250 kg
Διαστάσεις 13 × 17 cm
Βιβλιοδεσία Σκληρό εξώφυλλο

Αριθμός Σελίδων 152
Ημ. Έκδοσης 07/11/2019

ISBN 9786185265212

Να Είσαι Γενναία

Να Είσαι Γενναία
Να Είσαι Γενναία

1 σε απόθεμα

91660|Να Είσαι Γενναία preloader