ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΧΑΖΡΕΝΤ

«Στις σελίδες του βρίσκει κανείς αναφορές σε ζωντανά πλάσματα που ζουν πέρα από τις υψηλότερες ουράνιες σφαίρες, σε χαμένες πόλεις και σε άλλα μέρη τα οποία έχουν πια ξεχαστεί από την ανθρωπότητα. Ακόμα πιο επικίνδυνη, όμως, είναι η μέθοδος με την οποία καλείς τις ψυχές των νεκρών πίσω στα θνητά κορμιά τους ώστε να τους αποσπάσεις, με τη βοήθεια βασανιστηρίων, μυστικά κρυμμένα στις ρίζες του κόσμου, σε σκοτεινές σπηλιές και στα βάθη των θαλασσών. Υπάρχουν επίσης οδηγίες για να δίνεις σε άψυχα πράγματα μια επίφαση ζωής, πράγματα τα οποία καλύτερα να μην πλαστούν, μα έτσι και πλαστούν δεν μπορούν να ξεκαμωθούν…

Ολάους Βόρμιους, στον Πρόλογο της λατινικής μετάφρασης του Νεκρονομικόν, τον 13ο αιώνα

Το Νεκρονομικόν, το τρομερό βιβλίο που αναφέρει τόσες φορές μέσα στα έργα του ο Φίλιπ Λάβκραφτ, επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την πένα ενός από τους μεγαλύτερους σύγχρονους μελετητές του αποκρυφισμού, του Ντόναλντ Τάισον.

Στις σελίδες του παρελαύνουν οι αποτρόπαιες μορφές όλων των Μεγάλων Παλαιών, των Πρεσβύτερων Φυλών και των παράφρονων πιστών τους, ιδωμένες μέσα από τα μάτια του τρελού Άραβα Αμπντούλ Αλχαζρέντ κατά τις περιπλανήσεις του στα μυστικά και στοιχειωμένα μέρη της μεσαιωνικής Ανατολής, μα και στα ταξίδια του σε μακρινές διαστάσεις και εξώτερους κόσμους. Η Μυθολογία Κθούλου έχει επιτέλους το δικό της κείμενο-αναφορά.

19,17

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΧΑΖΡΕΝΤ
ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΧΑΖΡΕΝΤ

19,17

Κωδικός προϊόντος: 30317 Κατηγορίες: , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΧΑΖΡΕΝΤ”

Συγγραφέας: ΤΑΪΣΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ

Μετάφραση: ΘΩΜΑΣ ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ

Εκδότης: ΑΙΟΛΟΣ
ISBN: 978-960-521-194-3
Αριθμός Σελίδων: 236
Διαστάσεις: 14 Χ 21
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά

ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΧΑΖΡΕΝΤ

30317|ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΧΑΖΡΕΝΤ