Οι απίθανες περιπέτειες του Αρκούδου Πουκ

1.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 Αξιολόγηση )

Ήταν µια κρύα νύχτα του χειµώνα. Ο άνεµος λυσσοµανούσε έξω από το σπίτι. Τον άκουγες να γρονθοκοπάει τους τοίχους και τα παράθυρα και να αναζητάει µε λύσσα µια χαραµάδα για να χωθεί µέσα. Ήταν στ΄ αλήθεια ιδανική βραδιά για παραµύθια. Κι εγώ ήξερα το πιο κατάλληλο. Το παραµύθι του αρκούδου Πουκ. Τη φοβερή του περιπέτεια και τους φίλους που έκανε στον δρόµο.

Πουκ στη γλώσσα των αρκούδων σηµαίνει έτοιµος για πόλεµο, έτοιµος για µάχες, για φασαρίες. Κι όπως θα καταλάβετε, ο Πουκ της ιστορίας µας είναι στ΄ αλήθεια ένας καπετάν φασαρίας µε τα όλα του. Στο µεγάλο ταξίδι του θα ζήσει και θα καταλάβει πολλά. Θα µάθει ότι φιλία σηµαίνει να κάνεις τον γύρο του κόσµου για τους αγαπηµένους σου αδιαφορώντας για όλους τους κινδύνους.

2,67

3 σε απόθεμα

Οι απίθανες περιπέτειες του Αρκούδου Πουκ
Οι απίθανες περιπέτειες του Αρκούδου Πουκ

2,67

Αξιολογήσεις πελατών

Rated 1.00 out of 5 stars
1 Αξιολόγηση
5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 1 100 %

1 Αξιολόγηση για Οι απίθανες περιπέτειες του Αρκούδου Πουκ

  1. 1 out of 5

    Ένα βιβλίο 168 σελίδων μικρού μεγέθους χωρίς σχεδόν καθόλου εικονογράφηση. Στα σημεία που έχει, είναι ασπρόμαυρη. Δεν το συστήνω σε καμία περίπτωση για παιδιά 5 ετών....ούτε και για 6...Τα παιδιά αυτής της ηλικίας νομίζω ζητούν την εικόνα....Το κείμενο δεν το λες και απλά γραμμένο.... πολλά κεφάλαια... μου θύμισε, η δομή του, βιβλίο ενηλίκων ασχέτως που απευθύνεται σε μικρά παιδιά....

Προσθήκη αξιολόγησης

Συγγραφέας: Γκλυν – Τζόουνς Μπεν

Μετάφραση: Τσούρη Δώρα
Εικονογράφος: Μποννιόλ Μαγκαλί

Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗ
ISBN: 9789601640068
Αριθμός Σελίδων: 168
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 14 Χ 21
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2011