Οι Ηλίθιοι είναι Ανίκητοι

Ποιοι είναι οι ηλίθιοι; Οι άλλοι φυσικά! Μάνατζερ, συνάδελφοι, δάσκαλοι, οδηγοί, φίλοι, σύζυγοι, πεθερές ή οποιοσδήποτε δεν συμπεριφέρεται “όπως πρέπει”, δηλαδή… όπως θα θέλαμε εμείς! Μην απελπίζεστε! Η αλάνθαστη μέθοδος “Ro” μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε “Επαγγελματίας Επιλυτής Προβλημάτων” (Ε.Ε.Π.) ώστε να χειρίζεστε εύκολα και αποτελεσματικά ενοχλητικούς τύπους, καταστάσεις και… σκέψεις:
“Δώσε μου το κουράγιο να αλλάξω αυτά που μπορώ να αλλάξω, την καρτερικότητα να αποδεχτώ αυτά που δεν μπορώ να αλλάξω και τη σοφία για να καταλαβαίνω τη διαφορά μεταξύ των δύο”.
Οι περισσότεροι “την πατάνε” στο τρίτο σκέλος, καθώς δεν έχουν τη διαύγεια να εξετάσουν: α. εάν το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να αλλάξει, β. τη σημασία και τον βαθμό προτεραιότητάς του, γ. τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους, και δ. πόσο χρόνο και ενέργεια αξίζει να αφιερώσουν.
Παρακολουθήστε τις περιπέτειες του Δάνου Αγχώτη, ενός σύγχρονου Δον Κιχώτη και απόφοιτου της μεθόδου “Ro”, ο οποίος (στο τρίτο και διασκεδαστικότερο μέρος τού βιβλίου) αντιμετωπίζει με θάρρος και στωικότητα τους γύρω ηλίθιους, αλλά και τον πιο δύσκολο αντίπαλο… τον ίδιο του τον εαυτό!

17,91

3 σε απόθεμα

Οι Ηλίθιοι είναι Ανίκητοι

17,91

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Οι Ηλίθιοι είναι Ανίκητοι”

Συγγραφέας: Άγγελος Ροδαφηνος
Εκδότης: The Law of Success Publishing
Ημερομηνία: Έκδοσης 10/06/2022
Αριθμός: Σελίδων 480
ISBN: 9786188227194

Οι Ηλίθιοι είναι Ανίκητοι