Οι καρδιοκλέφτρες: Φίλες καρδιάς

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΛΕΣ
Η Σίντνεϊ, η Κέλι, η Ρέιβεν και η Αλέξια ήταν κολλητές από πάντα. Η Αλέξια, μάλιστα, είχε φτιάξει μια λίστα με κανόνες για να τις βοηθάει να ξεπερνούν τις ερωτικές τους απογοητεύσεις. Δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε τη φιλία τους. Είναι η τελευταία χρονιά στο λύκειο και τα κορίτσια δεν έχουν ιδέα πόσο η μία θα έχει ανάγκη την άλλη.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
Η Ρέιβεν είναι τόσο ευτυχισμένη με τον Χόρας, που την εκπλήσσει το γεγονός ότι έχει συναισθήματα και για άλλα αγόρια. Η Σίντντεϊ σκέφτεται μόνο την εκδίκηση καθώς μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ. Η Κέλι είναι ερωτευμένη με την αδελφή-ψυχή της, οπότε γιατί νευριάζει με το υποψήφιο αγόρι της Σίντνεϊ; Η Αλέξια εύχεται να γυρίσει πίσω ο Μπεν.
ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΙΛΙΑΣ
Η Σίντντεϊ θυμώνει με την Κέλι, που της παίρνει τον Ντρου, και βρίσκει άλλο αγόρι. Η Κέλι τα φτιάχνει με τον Ντρου, αλλά ζηλεύει μυστικά τη Σίντντεϊ. Η Ρέιβεν κάνει μια νέα γνωριμία στο διαδίκτυο. Η Αλέξια δεν αντέχει το γεγονός ότι η Κέλι και η Σίντνεϊ δεν τα πάνε καλά. Έτσι φτιάχνει μια νέα λίστα από κανόνες για να σώσει τη φιλία τους.
Μια σύγχρονη ιστορία για έρωτες, αγόρια και… κολλητές για πάντα.

2,99

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Οι καρδιοκλέφτρες: Φίλες καρδιάς”

Συγγραφέας: ΠΑΜΕΛΑ ΟΥΕΛΣ
Εκδόσεις: Ψυχογιός

ISBN: 978-960-496-569-4
Σελίδες: 352
Σχήμα: 14 x 21
Βάρος: 0.4350
Ημερομηνία έκδοσης: 2013/04/18
ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ

Οι καρδιοκλέφτρες: Φίλες καρδιάς

60381|Οι καρδιοκλέφτρες: Φίλες καρδιάς