Οι 7 συνήθειες των ευτυχισμένων παιδιών – Εξαντλημενο

(4 αξιολογήσεις πελατών)

Στις 7 Βελανιδιές δε βαριούνται ποτέ. Είτε παίζουν ποδόσφαιρο με τον Πανούλη Λαγό είτε φυτεύουν έναν κήπο με τη Λιλή Κουνάβη, όλοι οι φίλοι πάντα περνάνε καλά και μαθαίνουν κάτι καινούριο. Σε αυτές τις εφτά ιστορίες με την όμορφη εικονογράφηση θα δείτε πώς γίνεται δυνατός αυτός ο τρόπος ζωής όταν έχει κανείς στον νου του τις 7 Συνήθειες. Μέσα από αξιαγάπητους χαρακτήρες και διασκεδαστικές ιστορίες, το βιβλίο αυτό διδάσκει στα παιδιά τις διαχρονικές αξίες και αρχές που περιλαμβάνονται στις 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων – από το να κατανοήσουν πώς να αναλάβουν την ευθύνη της ίδιας τους της ζωής μέχρι το να ανακαλύψουν γιατί η ισορροπία είναι ό,τι καλύτερο. Οπότε, ελάτε στην παρέα των 7 Βελανιδιών και ανακαλύψτε πώς μπορεί κάθε παιδί να γίνει ένα ευτυχισμένο παιδί!

4,99

Εξαντλημένο

4 κριτικές για Οι 7 συνήθειες των ευτυχισμένων παιδιών – Εξαντλημενο

  1. nakapostolia

    Καθώς γυρνάω τις σελίδες συναντώ ένα προσωπικό μήνυμα για γονείς και δάσκαλους , εκεί αρχίζω να υποψιάζομαι πως το βιβλίο δεν είναι μόνο ιστορίες άλλα κάτι παραπάνω . Λίγο παρακάτω βγήκα αληθινή …αφού στο τέλος κάθε ιστορίας υπάρχει το στέκι των γονιών , ένα μεγάλο χέρι βοηθείας με πρακτικές συμβουλές για το πως μπορείς να βοηθήσεις ένα παιδί να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. Ένα υπέροχο βιβλίο με ζωηρές εικόνες που αξίζει να το έχεις στην βιβλιοθήκη σου !

  2. katerina2512

    Αξιολογότατο παιδικό βιβλίο με αυτοτελείς ιστορίες. Η εικονογράφηση είναι απίθανη. Κάθε ιστορία έχει τουλάχιστον μια βασική αρχη, γύρω από την οποία εκτυλίσσεται η πλοκή, δίνοντας ευκαιρία για συζήτηση ανάμεσα στον ενήλικα (κηδεμόνα, γονιό, εκπαιδευτικό) κ στο παιδί. Έτσι, η κάθε “ιστορία” βοηθάει το παιδί να συνειδητοποιήσει ότι τα πρακτικά προβλήματα ή οι καταστάσεις της ζωής του, όχι μόνο συμβαίνουν κ σε άλλα παιδιά, αλλά υπάρχουν κ λύσεις για να αντιμετωπιστούν.

  3. Avatar photo

    Κωνσταντίνος Ρούπας

    ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr

    Πες ένα βιβλίο:ΟΙ 7 ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, Sean Covey, εικονογράφηση: Stacy Curtis,μετάφραση Αργυρώ Πιπίνη,εκδ. Πατάκη.

    Γιατί! Είναι ένα βιβλίο πρωτότυπο και καλογραμμένο με επτά υπέροχες ιστορίες που απευθύνονται στους μικρούς φίλους με δύσκολες συνήθειες που κάνουν την ζωή τους δύσκολη μέχρι που βρίσκουν τη λύση. Μια λύση που θέλει και την παρουσία των ενηλίκων.

    Η ιδέα του Sean Covey πήρε σάρκα και οστά και έγινε αυτό το βιβλίο που καταφέρνει να συνομιλήσει με τους αναγνώστες με τη βοήθεια των επτά παιδιών που είτε βαριούνται ή δεν ξέρουν πως να ξοδεύουν τις αποταμιεύσεις τους ή πως να αξιοποιούν το χρόνο τους όταν πρέπει ή να κατανοούν την αξία της εργασίας ή πώς να συνεργάζονται ή…

    Ένα βιβλίο που στο τέλος κάθε ιστορίας ο συγγραφέας συζητά και προτείνει τρόπους επικοινωνίας και δράσεις στους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς.

    Ένα βιβλίο άριστα δομημένο, με ιστορίες που διαθέτουν γρήγορη πλοκή και αναδεικνύουν το αδύνατο σημείο των ηρώων, ενώ προτείνουν λύση, δίχως διδακτισμό και πρέπει.

    Η εκπληκτική μετάφραση είναι της Αργυρώς Πιπίνη βραβευμένη με το Βραβείο Μετάφρασης για Παιδικό Βιβλίο 2012.

    Η μεταφράστρια και συγγραφέας οδηγεί από την πρώτη παράγραφο τον αναγνώστη αμέσως να το διαβάσει, να αναλογιστεί, να συνομιλήσει, να πάρει θέση μαζί με τους υπέροχους επτά ήρωες του που ζουν στις 7 βελανιδιές.

    Ένα πραγματικά πολύ πολύ πολύ ενδιαφέρον, εξαιρετικό, ευφάνταστο και δημιουργικό βιβλίο που θα αγαπήσουν όλοι μικροί και μεγάλοι αναγνώστες.

    Οπισθόφυλλο: Στις 7 Βελανιδιές δε βαριούνται ποτέ. Είτε παίζουν ποδόσφαιρο με τον Πανούλη Λαγό είτε φυτεύουν έναν κήπο με τη Λιλή Κουνάβη, όλοι οι φίλοι πάντα περνάνε καλά και μαθαίνουν κάτι καινούριο. Σε αυτές τις εφτά ιστορίες με την όμορφη εικονογράφηση θα δείτε πώς γίνεται δυνατός αυτός ο τρόπος ζωής όταν έχει κανείς στον νου του τις 7 Συνήθειες. Μέσα από αξιαγάπητους χαρακτήρες και διασκεδαστικές ιστορίες, το βιβλίο αυτό διδάσκει στα παιδιά τις διαχρονικές αξίες και αρχές που περιλαμβάνονται στις 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων – από το να κατανοήσουν πώς να αναλάβουν την ευθύνη της ίδιας τους της ζωής μέχρι το να ανακαλύψουν γιατί η ισορροπία είναι ό,τι καλύτερο. Οπότε, ελάτε στην παρέα των 7 Βελανιδιών και ανακαλύψτε πώς μπορεί κάθε παιδί να γίνει ένα ευτυχισμένο παιδί!

    Ποιος το έγραψε: Το έγραψε ο Σον Κόβεϋ. Εργάζεται στη Φράνκλιν Κόβεϋ ως ανώτερος αντιπρόσωπος του Τρμήματος καινοτομιών και προϊόντων. Παράλληλα του αρέσει να γράφει και είναι ο συγγραφέας των βιβλίων «Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών εφήβων» και «Οι 6 πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε ποτέ». Ζει στα Βραχώδη Όρη με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

    Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας κατάφερε να εντάξει συμπεριφορές και συναισθήματα που δεν βοηθούν τους ήρωές του, να πάει ένα βήμα παραπέρα με τις λύσεις που προτείνει και παράλληλα να παραδώσει ένα εργαλείο στα χέρια γονέων και εκπαιδευτικών που θέλουν να βοηθήσουν και να προτείνουν τρόπους λύσης σε ότι δυσκολεύει την ζωή των μικρών παιδιών

    Εικόνες: Οι πολύχρωμες εικόνες του Στέισυ Κέρτις είναι αποκαλυπτικές, καρτουνίστικες και ελκυστικές.

    Ωραία παράγραφος: …Ο Σάμμυ Σκίουρος βαριόταν, βαριόταν, ΒΑΡΙΟΤΑΝ.

    «Μαμά» είπε «βαριέμαι. Δεν έχω τίποτα να κάνω».

    «Γιατί δεν ασχολείσαι με τα αδιάφορα γκάτζετ που μαζεύεις;» είπε η μαμά.

    «Σπασμένα παιχνίδια, ραδιόφωνα, κινητά τηλέφωνα. Αφού τρελαίνεσαι να τα μαστορεύεις».

    «Σήμερα δεν έχω διάθεση ν΄ασχοληθώ μ΄αυτά» είπε ο Σάμμυ…

    «Κανείς δε με βοηθάει να διασκεδάσω» παραπονέθηκε ο Σάμμυ. «Βαριέμαι τόσο πολύ»…

    Απευθύνεται: Σε μικρούς και σε ενήλικες.

    Το προτείνεις; Το προτείνω στο σπίτι, στο νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο, σε βιβλιοθήκες, για να διαβάσουν, να προκαλέσουν συζητήσεις, να καταθέσουν προσωπικές δυσκολίες και να βρουν από κοινού λύσεις σε προβλήματα.

  4. m_noulou

    Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους. Πολύ καλό και αξιόλογο βιβλίο!Αξιζει!!!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Συγγραφέας: Covey Sean

Μετάφραση: Πιπίνη Αργυρώ
Εικονογράφος: Curtis Stacy

Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗ
ISBN: 9789601664002
Αριθμός Σελίδων: 96
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 23,5 X 26,5
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2016

Οι 7 συνήθειες των ευτυχισμένων παιδιών – Εξαντλημενο

Οι 7 συνήθειες των ευτυχισμένων παιδιών
Οι 7 συνήθειες των ευτυχισμένων παιδιών – Εξαντλημενο

Εξαντλημένο

34000|Οι 7 συνήθειες των ευτυχισμένων παιδιών - Εξαντλημενο preloader