Ο άρχοντας του αίματος

Στην Ελλάδα του σήµερα, η Μέµφιδα είναι µία σύγχρονη µεγαλούπολη. Για τον Μύρωνα, έναν νεαρό µοριακό βιολόγο, είναι το σπίτι του, αλλά και η αρένα όπου πολεµάει καθηµερινά για να επιβιώσει, καθώς πάσχει από µια σπάνια ασθένεια του αίµατος. Όταν η αναζήτησή του για θεραπεία αποτυγχάνει, ο απελπισµένος Μύρωνας θα καταφύγει στην έσχατη λύση: µία ανίερη συµφωνία µε ένα πλάσµα της νύχτας θα του χαρίσει µια νέα ζωή και θα τον εισάγει σε έναν κρυφό κόσµο, γεµάτο κινδύνους και σκοτεινά µυστικά.

Σε αυτόν τον κόσµο περιπλανιέται και ο Περικλής, ένας φανατικός τιµωρός που τις νύχτες φορά τη βυζαντινή πανοπλία του και καταδιώκει τους αµαρτωλούς, ταγµένος στην ιερή του αποστολή: να εξαγνίσει τη Μέµφιδα από κάθε µορφή κακού.

Καθώς οι δυο τους µπαίνουν σε µία αναπόφευκτη τροχιά σύγκρουσης, η πόλη παραδίδεται σε µία φρενίτιδα φόβου και βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο χάος – ένα χάος που θα δώσει την ευκαιρία σε κάτι πολύ πιο σκοτεινό να κάνει την εµφάνισή του και να διεκδικήσει τη Μέµφιδα για λογαριασµό του…

Ένα συγκλονιστικό και αγωνιώδες μυθιστόρημα φαντασίας, στο οποίο ο τρόμος ξυπνάει πάνω από μια κοιμώμενη πόλη της κεντρικής Ελλάδας, ενδύεται από τη μία έναν μαύρο νυχτερινό μανδύα κι από την άλλη μια βυζαντινή πανοπλία, και τη βυθίζει στο χάος.

15,75

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Ο άρχοντας του αίματος

15,75

Κωδικός προϊόντος: 171702 Κατηγορίες: , ,

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Ο άρχοντας του αίματος”

ISBN:978-960-626-504-4
Συγγραφέας: Θοδωρής Καραδιαµαντής
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
Σελίδες: 396
Ημερομηνία Έκδοσης: 2022-04-22
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο