Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ

Η Μαριάννα Γκάρντνερ είναι μια έξυπνη και όμορφη γυναίκα, επιτυχημένη στη δουλειά της, συνεργάτης σε μια μεγάλη νομική εταιρεία. Ωστόσο, ο αγώνας για την απόλυτη επιτυχία και οι επαγγελματικές φιλοδοξίες της την έχουν αποξενώσει από την πραγματική ζωή.

Ο Ίων Θεοδώρου, ένας γοητευτικός μοναχικός άνδρας, καθηγητής εικαστικών και παλαιός μαραθωνοδρόμος, ξανασυναντά τη Μαριάννα, την οποία γνωρίζει από παιδί, στον οίκο ευγηρίας όπου πλέον ζει. Η Μαριάννα, γοητεύεται από τον στοχασμό και τη στάση ζωής του παλαιού οικογενειακού φίλου των γονιών της και δέχεται να τον συνοδεύσει σε ένα ταξίδι-προσκύνημα στην πατρίδα του, την Ελλάδα. Σε αυτό το μοιραίο ταξίδι, θα ανακαλύψει κάποια μυστικά έγγραφα από το παρελθόν του Ίωνα αλλά και έναν αρχαίο οβολό… Τον οβολό του Φειδιππίδη, του αρχαίου αγγελιαφόρου που έτρεξε από τον Μαραθώνα στην Αθήνα για να αναγγείλει στους Αθηναίους την ήττα των Περσών… Σκαλίζοντας παλαιά κρυμμένα μυστικά, η Μαριάννα ανακαλύπτει πως το πεπρωμένο της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με εκείνο του Ίωνα…
Κριτικές
Η ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Ελλάδας ασκούν καταλυτική επίδραση σε αυτό το μοναδικό λογοτεχνικό έργο, την ιστορία μιας σύγχρονης γυναίκας που ρίχνεται σε μια αναζήτηση ζωής. Το αποτέλεσμα είναι ένα μυθιστόρημα εξ ίσου επικό και βαθύ, ένα μυθιστόρημα για όλα εκείνα τα ουσιαστικά πράγματα που μετρούν αληθινά στη ζωή.

4,99

2 σε απόθεμα

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ

4,99

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ”

Συγγραφέας: Γουίνοκερ Γ. Γουίλιαμ

ISBN: 9789605363086
Εκδοτικός οίκος: Ενάλιος
Σελίδες: 688
Έτος έκδοσης: 2011

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ