Ο πρώτος παράγοντας. Βιβλίο 2ο

Λίγος καιρός έχει περάσει µετά τα αλησµόνητα γεγονότα εκείνων των ηµερών του 2481 µ.Χ. Το Έβδοµο, γνωρίζοντας πλέον τις τοποθεσίες δύο Παραγόντων στο υποαστρικό σύστηµα Λίµτε Μπορµτ –«Κρυµµένο Κόσµηµα»– και στον Κτεµ Ετάε –το «Υγρό Φως»–, στέλνει δυνάµεις για να τους αποκτήσει.
Την ίδια στιγµή, οι λιγοστοί Τελικοί Εργάτες, που ξέρουν για τους Παράγοντες και που έχουν διαφύγει, ξεκινούν από τον Ιαπετό, µε πρώτη στάση τον Σείριο, ένα ταξίδι ενάντια σε κάθε πιθανότητα και έξω από κάθε ελπίδα, µη γνωρίζοντας πού θα τους φτάσει. Ίντριγκες, εξώκοσµες καταστάσεις, άγνωστα στοιχεία που περιφέρονται στο σύµπαν και οντότητες πέρα από κάθε φαντασία τους περιµένουν.
Ο «Πρώτος Παράγοντας» είναι µια περιπέτεια επιστηµονικής φαντασίας, που δεν περιγράφει µόνο ένα ταξίδι µε αφετηρία τη Γη, πέρα από τον χρόνο και τον χώρο, µα ανασυνθέτει τον αγώνα και την αυτοθυσία µερικών ευνουχισµένων ψυχών, µιας χούφτας ανθρώπων επόµενων γενεών, χαµένων στους αιώνες του Εβδόµου. Οι άνθρωποι αυτοί δοκίµασαν ισχνές ευωδιές ελευθερίας µέσω µιας κρυφής ελπίδας, σύντοµης σαν σπινθήρας, µα ψευδεπίγραφης, και οδηγήθηκαν σε περιπέτειες µέχρι τα άκρα του σύµπαντος εν µέσω πολέµου µε άλλους Πολιτισµούς. Ο στόχος τους, απλός: να ανατρέψουν τις βαθιά ριζωµένες αρνητικές αλλαγές που υπέστη η ανθρωπότητα στο παρόν τους και να ανοίξουν ένα νέο, φωτεινότερο µονοπάτι για το µέλλον.
Στο δεύτερο µέρος της ιστορίας, «Το ταξίδι προς τον Όθεριν», η αποκάλυψη της βασικότερης παραµέτρου της επίλυσης του γρίφου πλησιάζει, ενώ διακρίνεται αχνά η φύση και η κρισιµότητα του σηµαντικότερου Παράγοντα, του Πρώτου.

15,50

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Ο πρώτος παράγοντας. Βιβλίο 2ο

15,50

Κωδικός προϊόντος: 230015 Κατηγορίες: , ,

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Ο πρώτος παράγοντας. Βιβλίο 2ο”

ISBN:978-960-626-609-6
Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
Σελίδες: 274
Ημερομηνία Έκδοσης: 2023-01-26
Διαστάσεις: 23×16
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Ο πρώτος παράγοντας. Βιβλίο 2ο