Ο χαρτοκόπτης της ηδονής

Τρεις γυναίκες δολοφονούνται ταυτόχρονα σε Ρώμη, Βενετία και Παρίσι.
Ο Άρης Τζώρτζης, διευθυντής του εγκληματολογικού τμήματος της Ιντερπόλ στο Παρίσι, ανακαλύπτει το πρώτο πτώμα.
Όταν αρχίζει την έρευνα για τους φόνους των τριών δολοφονημένων γυναικών, αντιλαμβάνεται πως και οι τρεις είχαν στενή σχέση με το Ρώσο playboy και μεγιστάνα Αλεξάντερ Πάβλοβιτς.
Η πρώτη, που δολοφονήθηκε στη Ρώμη, ήταν η πρώην ερωμένη του· η δεύτερη, που δολοφονήθηκε στη Βενετία, ήταν η τωρινή ερωμένη του· η τρίτη, που δολοφονήθηκε στο Παρίσι, ήταν η ιδιαιτέρα του.
Μετά από έρευνες τριών εβδομάδων, στις οποίες κάθε ώρα έχει τη δική της δυναμική στις αποκαλύψεις, θα βρεθεί μπροστά σε μια καλά σκηνοθετημένη πλεκτάνη, ένα παιχνίδι μόνο για αποφασιστικούς και ευέλικτους παίκτες που μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα.
«Ο Αλεξάντερ, αιφνιδιάζοντάς την, την έπιασε από το µελανιασµένο της καρπό και την έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι µε το δαµασκηνή ουρανό. Βρέθηκε από πάνω της και την ακινητοποίησε µε το βάρος του κορµιού του. Άπλωσε το χέρι του και πήρε το χαρτοκόπτη Κριστόφ µε την κρυστάλλινη λαβή που ήταν ακουµπισµένος δίπλα, στο κοµοδίνο, πάνω σ’ ένα βιβλίο.
Η Νικίτα ανασηκώθηκε έντροµη στους αγκώνες και, πριν προλάβουν τα χείλη της να πουν οτιδήποτε, αισθάνθηκε το κόψιµο από το αιχµηρό αντικείµενο».

10,11

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 208423 Κατηγορίες: ,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο χαρτοκόπτης της ηδονής”

ISBN:978-960-14-2899-4
Συγγραφέας: Marielen Theochari
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Σελίδες: 277
Ημερομηνία Έκδοσης: 2014-12-01
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Ο χαρτοκόπτης της ηδονής

Ο χαρτοκόπτης της ηδονής

Εξαντλημένο

208423|Ο χαρτοκόπτης της ηδονής preloader