Παίζω, γράφω και μαθαίνω στο προνήπιο! (βιβλίο του προνηπίου)

Το νέο βιβλίο για τα παιδιά από 4 έως 5 ετών έρχεται να συμπληρώσει την πετυχημένη σειρά των εκδόσεων Πατάκη για τα παιδιά της Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Συντροφιά με τα δυο αλεπουδάκια, τη Μάτα και το Χάρη, τα παιδιά θα γνωρίσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο που τους περιβάλλει παίζοντας, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας.

Μέσα από τις διαθεματικές δραστηριότητες –μία για κάθε μέρα–, θα γνωρίσουν : τους αριθμούς, τα γράμματα, τα σχήματα, τα χρώματα, θα καλλιεργήσουν: τη φαντασία τους και τη συνεργασία με την ομάδα, και θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν ομαλά στην ένταξή τους στο νηπιαγωγείο.

Το βιβλίο του μαθητή υποστηρίζεται και από το αντίστοιχο βιβλίο για βρεφονηπιαγωγούς και νηπιαγωγούς, το οποίο περιέχει ιδέες και προτάσεις για εφαρμογή στα προνηπιακά τμήματα.

Τα δυο πανέξυπνα αλεπουδάκια, οι πρωτότυπες δραστηριότητες, καθώς και η ελκυστική εικονογράφηση θα κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το πρώτο τους βιβλίο, ενώ οι νηπιαγωγοί θα έχουν στη διάθεσή τους ένα παιδαγωγικό εργαλείο το οποίο μπορούν να εμπιστευτούν.

9,03

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Παίζω, γράφω και μαθαίνω στο προνήπιο! (βιβλίο του προνηπίου)
Παίζω, γράφω και μαθαίνω στο προνήπιο! (βιβλίο του προνηπίου)

9,03

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Παίζω, γράφω και μαθαίνω στο προνήπιο! (βιβλίο του προνηπίου)”

Συγγραφέας: Μπαρδάκη Αλεξία / Νίκα Βασιλική

ISBN: 9789601620602
Εκδοτικός οίκος: Πατάκη
Σελίδες: 160
Διαστάσεις: 17×24
Έτος έκδοσης: 2006