Παντοτινά | Stiefvater Maggie

Στο Ρίγος, η Γκρέις και ο Σαμ βρίσκουν ο ένας τον άλλον. Στην Άπνοια πρέπει να παλέψουν για να μείνουν μαζί. Στο Παντοτινά τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, γιατί οι κάτοικοι του Μέρσι Φολς έχουν σκοπό να εξολοθρεύσουν όλους τους λύκους…

Μπορεί ο Σαμ κι ο έρωτάς του για την Γκρέις να αλλάξουν πραγματικά έναν εχθρικό, αρπακτικό κόσμο;

Στο τελευταίο μέρος της συνταρακτικής τριλογίας που ξεκίνησε με το Ρίγος, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον πρόκειται να συγκρουστούν σε μια ανόθευτη στιγμή – μια στιγμή ζωής ή θανάτου, ενός αντίο ή μιας αιωνιότητας…

Η ρομαντική και τρομακτική ιστορία του Σαμ και της Γκρέις φτάνει στη συγκλονιστική της κορύφωση. Καθώς ο χρόνος τους τελειώνει, και με τη βοήθεια του Κόουλ ο οποίος πειραματίζεται με τον εαυτό του για να ανακαλύψει τη θεραπεία για τους λυκάνθρωπους, πρέπει να βρουν καταφύγιο για την Αγέλη το συντομότερο. Οι άνθρωποι που διψούν για εκδίκηση ξεκινούν ένα σχέδιο εξολόθρευσης των λύκων, έτσι ο θεραπευμένος Σαμ είναι υποχρεωμένος να σηκώσει το βάρος της μοίρας του, και σαν νέος αρχηγός να οδηγήσει την Αγέλη σε μια νέα ‘Γη της Επαγγελίας’.

Το Παντοτινά είναι μια ατμοσφαιρική και αγωνιώδης περιπέτεια φαντασίας, που οδηγεί τον αναγνώστη μαζί με τους ήρωες σε ένα φινάλε πέρα απ’ τα όρια του χώρου και του χρόνου. Το βιβλίο αυτό ολοκληρώνει την τριλογία βιβλίων Ρίγος (ΒΚΜ 7601) και Άπνοια (ΒΚΜ 8106).

Ακόμα ένα ρομαντικό, σπαρακτικό βιβλίο αγάπης με έντονα ποιητικά στοιχεία από την πολυαγαπημένη Μάγκι Στιφβάτερ.

Το μυθιστόρημά της Ρίγος παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στα μπεστ σέλερ των New York Times και χαιρετίστηκε από την κριτική ως ένα έργο ποιητικό, παθιασμένο και γεμάτο ένταση το οποίο ανανέωσε το μύθο του λυκανθρώπου. Η Άπνοια, όπως και το Παντοτινά, πήγαν κατευθείαν στο νούμερο 1 των μπεστ σέλερ των New York Times.

6,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Παντοτινά | Stiefvater Maggie

6,99

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Παντοτινά | Stiefvater Maggie”

Συγγραφέας Stiefvater Maggie

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601641867
Διαστάσεις 14×21 cm
Σελίδες:504
Ετος έκδοσης: 2012
Μαλακό εξώφυλλο
Μεταφραστής Μποζινάκης, Περικλής

Παντοτινά | Stiefvater Maggie