Πες μου δάσκαλε…

− Δάσκαλε, πού χάσαµε την αγάπη µας;
− Στη µετάφραση, παιδί µου!

Σε αγαπώ και θέλω να σε γνωρίσω. Αυτό το γνωρίσω, σηµαίνει να µάθω για σένα, να µάθω εσένα. Σε αγαπώ που υπάρχεις. Αυτό που υπάρχεις. Όχι αυτό που φαντάζοµαι, που επιθυµώ, που µου λείπει, που έχω στερηθεί, που διάβασα στα παραµύθια ή που µου είπαν ότι είναι αγάπη.

Σε αγαπώ µέχρι εκεί που αρχίζει ο φόβος µου. Γι’ αυτό και συνοδεύουµε αυτό το σε αγαπώ µε διάφορα γιατί: Σε αγαπώ γιατί νιώθω όµορφα κοντά σου. Αν αποµακρυνθείς, αρχίζει ο φόβος της µοναξιάς. Σε αγαπώ γιατί νιώθω ασφάλεια. Μόνος έχω τον φόβο της ανασφάλειας. Σε αγαπώ γιατί µε ολοκληρώνεις. Μόνος έχω τον φόβο του µισού. Σε αγαπώ γιατί σε θέλω. Αν δεν σε έχω, φοβάµαι ότι θα πονέσω. Σε αγαπώ γιατί µπορώ να στηρίζοµαι πάνω σου. Χωρίς εσένα, φοβάµαι ότι θα µείνουν ανεκπλήρωτες οι προσδοκίες µου.

Αγάπη και φόβος! Τα δύο βασικά συναισθήµατα! Συνυπάρχουν την κάθε στιγµή. Σε διαφορετική αναλογία στον καθένα. Κάνουν συνεχώς κύκλους µεταξύ τους και πάντα το ένα αφήνει το χνάρι του στο άλλο. Φοβάµαι; Αγαπάω; Φοβάµαι την αγάπη; Αγαπώ τον φόβο;

Την αγάπη δεν µπορείς να την εκµαιεύσεις ή, ακόµα χειρότερα, να την απαιτείς. Την αγάπη, όµως, µπορείς να τη δίνεις. Κανείς δεν µπορεί να σε εµποδίσει να αγαπάς. Μπορεί να µην το αποδεχτούν, αλλά δεν µπορούν να σε εµποδίσουν. Και εδώ, βρίσκεται το κουµπί της ιστορίας µας! Αυτό το βιβλίο γράφτηκε για να αλλάξουµε τις ερωτήσεις της ζωής, ρίχνοντας φως στην πραγµατικότητα της αγάπης και του φόβου, ώστε να προχωρήσουµε ένα βήµα προς την ευτυχία µας.

Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις, αν θέλεις να βρεις τον εαυτό σου.

13,50

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Πες μου δάσκαλε…

13,50

Κωδικός προϊόντος: 165720 Κατηγορίες: , ,

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Πες μου δάσκαλε…”

ISBN:978-960-627-255-4
Συγγραφέας: Δημήτρης Νομικός
Εκδότης: Εκδόσεις iWrite
Σελίδες: 324
Ημερομηνία Έκδοσης: 2021-06-30
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Βάρος 0,5 kg