Προσομοιώσεις εξετάσεων

Ο σκοπός του βιβλίου είναι να εντάξει τον αναγνώστη στη μέθοδο της αυτομελέτης. Όταν καλυφθεί η ύλη του σχολικού βιβλίου, θα πρέπει να είναι σε θέση ο υποψήφιος της Γ΄ τάξης του λυκείου, να μπορεί να απαντήσει σε επαναληπτικά θέματα που αναφέρονται σε όλη την ύλη, για να γίνει μια ουσιαστική επανάληψη.

Τα θέματα του βιβλίου επικεντρώνονται σε λεπτά σημεία, όπου λόγω της μεγάλης ύλης του μαθήματος δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν σε μεγάλο εύρος από το σχολείο και το φροντιστήριο. Αν υπάρχουν δυσκολίες στην αντίληψη των βασικών εννοιών του μαθήματος, ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες είναι η γραφική αναπαράσταση των συναρτήσεων.

Επίσης, οι απαντήσεις στις αποδείξεις και στις ερωτήσεις Σωστού – Λάθους του Α΄ θέματος είναι αναγκαίο να κατανοούνται πλήρως από τον υποψήφιο. Τα Β΄ θέματα είναι προσαρμοσμένα στη μορφή των σύγχρονων Β΄ θεμάτων. Τα Γ΄ θέματα είναι εκτενέστερα από τα αντίστοιχα των εξετάσεων και κάποια από τα ερωτήματά τους απαιτούν σφαιρική κατανόηση της ύλης. Τέλος, σε όλα τα Δ΄ θέματα έγινε μεγάλη προσπάθεια να καλυφθεί σχεδόν ολόκληρη η ύλη του μαθήματος σε ένα μόνο θέμα, όπως και συμβαίνει την τελευταία δεκαετία.

13,50

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Προσομοιώσεις εξετάσεων

13,50

Κωδικός προϊόντος: 170410 Κατηγορίες: , ,

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Προσομοιώσεις εξετάσεων”

ISBN:978-960-627-093-2
Συγγραφέας: Δημήτρης Καλπέτης
Εκδότης: Εκδόσεις iWrite
Σελίδες: 284
Ημερομηνία Έκδοσης: 2019-09-01
Διαστάσεις: 23×16
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο