Σκέφτομαι άρα τρώω!

Το ανθρώπινο σώμα έχει σχεδιαστεί να είναι αδύνατο.

Πώς θα μπορούσε ο άνθρωπος να επιβιώσει στη φύση, όταν γεννιέται και χρειάζεται να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να σταθεί αρχικά στα πόδια του; Πώς θα μπορούσε να αναζητήσει την τροφή του, αν δεν τον βοηθούσε το αδύνατο σώμα του;

Τι έχει μεσολαβήσει και μας απομακρύνει από την πραγματική μας φύση;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σώμα μας γνωρίζει αυτήν την αλήθεια και εμείς όλοι μας παραξενευόμαστε, όταν βλέπουμε να έχει αλλάξει η πραγματική μας εικόνα. Παραξενευόμαστε, γιατί βαθιά στη μνήμη μας υπάρχει καταγεγραμμένη η αλήθεια ότι το ανθρώπινο σώμα ήταν είναι και θα είναι αδύνατο. Είναι σχεδιασμένο να είναι αδύνατο.

Οι γιατροί και οι διατροφολόγοι συχνά διαφωνούν μεταξύ τους, ενώ διασημότητες και επιστήμονες συνεχίζουν να μας δίνουν νέες συνταγές και ειδικές δίαιτες.
Κανείς δεν σκέφτηκε να μελετήσει τους φιλόσοφους ― εκείνες τις λογικές ψυχές που αφιερώνονται στην αλήθεια, την ηθική και τη λογική ― τι πιστεύουν. Κι όμως ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Ρουσσώ, ο Καντ, ο Νίτσε, ο Τζον Λοκ, ο Ζαν-Πωλ- Σαρτρ, ακόμα και ο Μαρξ έχουν στοχαστεί και αναλύσει διεξοδικά τη διατροφή.

Ο Kohen, στην εντυπωσιακά πρωτότυπη προσέγγιση του, δεν δηλώνει ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Δεν υπάρχουν λύσεις one size. Αντίθετα, παρέχει έναν τεράστιο πλούτο πληροφοριών που οδηγεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει τι μεσολαβεί ανάμεσα στην τροφή και το σώμα του, ανάμεσα στην τροφή και το όμορφο, δυνατό, αδύνατο σώμα που η ίδια η φύση τού έχει χαρίσει.

12,53

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 74770 Κατηγορίες: , , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σκέφτομαι άρα τρώω!”

Εκδότης : ΕΣΟΠΤΡΟΝ
ISBN: 9789606765971
Χρονολογία Έκδοσης : Ιούνιος 2020
Αριθμός σελίδων : 416
Διαστάσεις : 21×14
Μετάφραση : ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Επιμέλεια : ΣΤΕΦΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΣυγγραφέαςΔημιουργός (Ελληνικά) : ΜΑΡΤΙΝ ΚΟΕΝ

Σκέφτομαι άρα τρώω!

Σκέφτομαι άρα τρώω!

Εξαντλημένο

74770|Σκέφτομαι άρα τρώω! preloader