Στα Όρια του Έρωτα

Εκείνος αγωνίζεται στα τερέν για τη νίκη. Εκείνη δεν εμπιστεύεται κανέναν. Μαζί θα σπάσουν τα όριά τους –και θα γνωρίσουν τη μαγεία του έρωτα.

Μόλις ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, ο πατέρας της καλεί τη Δάφνη Ανδρέου να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την πιο σημαντική επιχείρησή του, την ομάδα βόλεϊ ανδρών, που έχει αξιώσεις για πρωτάθλημα.

Η Δάφνη εγκαταλείπει το Παρίσι, τα σχέδια και το μνηστήρα της και φτάνει στην Ελλάδα. Θέλοντας να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της, αναλαμβάνει τη θέση της ψυχολόγου και δημιουργεί μια υπέροχη σχέση με όλους τους παίκτες, εκτός από έναν.
Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Λυγερός, μοιάζει απρόσβλητος στην επιμονή της ψυχολόγου του να μπει στο μυαλό και την ψυχή του. Μοναδικός του στόχος να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να πετύχει μια μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού για εκείνον και τη σύντροφό του.
Πόσο εύκολο είναι για τη Δάφνη να τηρήσει την επαγγελματική της δεοντολογία και να μην υποκύψει στη γοητεία του χαρισματικού αθλητή, γκρεμίζοντας την ήρεμη ζωή της; Και πόσο εύκολο είναι για τον Νίκο να παραμείνει προσηλωμένος στους στόχους του και να μην αφήσει την ψυχολόγο να μπει στην καρδιά του διαλύοντας τον κόσμο του; Η σύγκρουση είναι δεδομένη, καθώς τα πρέπει τους αντιπαλεύουν τα θέλω τους. Και ο έρωτας φτάνει και τους δύο στα όριά τους, ιδίως όταν αποκαλύπτεται το ψέμα της Δάφνης και ο Νίκος γεμίζει μίσος για εκείνη που λίγο πριν ήταν το σύμπαν του.

9,81

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Στα Όρια του Έρωτα

9,81

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Στα Όρια του Έρωτα”

ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK

Συγγραφέας: Αντωνίου Έλενα

ISBN: 9789606208867

Σελίδες: 440
Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2021