Στο χείλος του γκρεμού

Γραμμένο από μία από τις κορυφαίες φωνές της ηθικής στον κόσμο, το βιβλίο αυτό μας ανοίγει τα μάτια και υποστηρίζει ότι η προστασία του μέλλοντος της ανθρωπότητας είναι η σημαντικότερη πρόκληση του καιρού μας.

Η ανθρώπινη ιστορία βρίσκεται μόλις στην αρχή. Το είδος μας θα μπορούσε να επιβιώσει για δισεκατομμύρια έτη, αρκετός χρόνος για να θέσει τέλος στις ασθένειες, τη φτώχεια και την αδικία και για να ακμάσει με τρόπους που σήμερα ούτε να φανταστούμε μπορούμε. Το μέλλον μας, όμως, βρίσκεται σε κίνδυνο. Με τη δημιουργία των πυρηνικών όπλων, η ανθρωπότητα μπήκε σε μια νέα εποχή, όπου ήρθαμε αντιμέτωποι με υπαρξιακές καταστροφές, από τις οποίες δεν θα μπορούσαμε να ανακάμψουμε. Από τότε, οι κίνδυνοι έχουν πολλαπλασιαστεί: από την κλιματική αλλαγή μέχρι τους κατασκευασμένους παθογόνους οργανισμούς και την ανυπάκουη τεχνητή νοημοσύνη. Αν δεν δράσουμε γρήγορα ώστε να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές μέλλον, πολύ σύντομα θα είναι αργά.

Ο Τόμπι Ορντ είναι ο σημερινός Carl Sagan. Το βιβλίο μάς εμπνέει με τη σαφήνειά του και μας αφήνει γεμάτους ελπίδα για το ανθρώπινο μέλλον.
Christine Peterson,
συνιδρύτρια του Foresight Institute

19,98

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Στο χείλος του γκρεμού

19,98

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Στο χείλος του γκρεμού”

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΟΡΝΤ ΤΟΜΠΙ

ISBN: 978-618-02-1865-7
Tίτλος πρωτότυπου The Precipice
Σελίδες 536
Βάρος 896 g
Διαστάσεις 28 × 170 × 240 mm
Μεταφραστής ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Στο χείλος του γκρεμού