Τα χρονικά του Ερμή

«Ξημέρωνε όταν βγήκε ο Ερμής απ’ την κοιλιά της μητέρας του. Τεντώθηκε, χασμουρήθηκε και στάθηκε αμέσως στα πόδια του. Μετά έτρεξε στην είσοδο της σπηλιάς όπου είδε το φως της ημέρας, για να θαυμάσει τον κόσμο. “Τι όμορφα που είναι!” ψιθύρισε».
Μ’ αυτά τα λόγια ξεκινούν Τα χρονικά του Ερμή, του νεαρού θεού της ελληνικής μυθολογίας, ο οποίος ανακαλύπτει τον κόσμο με τον τρόπο των παιδιών. Το βιβλίο ζωντανεύει με την πνοή των μύθων της δημιουργίας, προσκαλώντας μας σε ένα ταξίδι συναρπαστικό: ακολουθώντας τις χίλιες και μία σκανταλιές του μικρού θεού, συνοδεύοντάς τον στις χίλιες και μία στροφές των περιπετειών του, γνωρίζουμε απ’ άκρη σ’ άκρη τον κόσμο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.
Βασισμένα στην προφορική παράδοση, τα Χρονικά μπορούν να διαβαστούν δυνατά στην τάξη ή στο σπίτι. Και καθώς είναι προσιτά σε κάθε κοινό, δίνουν συχνά παραμυθένιες απαντήσεις σε ερωτήσεις που θέτουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι. Τα Χρονικά υπόσχονται συναντήσεις, αναγνώσεις και διάλογο ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους.

14,94

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 25720 Κατηγορίες: , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Τα χρονικά του Ερμή”

Συγγραφέας: Murielle Szac

Μετάφραση: Μαρίζα Ντεκάστρο
Εικονογράφος: Jean-Manuel Duvivier

Εκδότης: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ISBN: 978-960-501-995-2
Αριθμός Σελίδων: 260
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21 Χ 27
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2013

Τα χρονικά του Ερμή

Τα χρονικά του Ερμή
Τα χρονικά του Ερμή

Εξαντλημένο

25720|Τα χρονικά του Ερμή preloader