Το Αστρικό Χωριό -Εξαντλημενο

(2 αξιολογήσεις πελατών)

Το Αστρικό Χωριό είναι ένα καταφύγιο που κρατά απέξω τις επιθέσεις των μαύρων σκέψεων, τις ριπές της γκρίνιας, του ψέματος και της απογοήτευσης και, φυσικά, τις ψυχολογικές «βόμβες» της οικονομικής κρίσης. Στο Αστρικό Χωριό παιδιά βιώνουν την ανεμελιά που δικαιούνται, σε έναν κόσμο όπου όλοι μιλάνε «σπανιακά», τη σπάνια γλώσσα της καρδιάς, και υπάρχουν ειδικοί μηχανισμοί ευτυχίας όπως η «τριαλαριέρα», που τινάζει από πάνω μας όλα τα προβλήματα, η λέξη «μαμαλού», που σε βοηθάει να κάνεις το λάθος σωστό ξανά, τα «σκαρφαλόδεντρα», που μπορείς να ξαπλάρεις πάνω τους και να μην κάνεις απολύτως τίποτα, και τα καπελόσπιτα, σπίτια που μπορείς να φτιάξεις με τη φαντασία σου, όπως και σε όποια περιοχή θέλεις, χωρίς χρήματα.

Ένα αισιόδοξο παιδικό βιβλίο, ένα καταφύγιο για τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, και μαζί ένα βιβλίο που βοηθά τα παιδιά να ενσωματώσουν το νόημα της θετικής σκέψης στη ζωή τους παρουσιάζοντας έννοιες και αξίες όπως αυτή της συγχώρεσης ή της ανεμελιάς, με φυσικό και όμορφο τρόπο.

4,99

Εξαντλημένο

2 κριτικές για Το Αστρικό Χωριό -Εξαντλημενο

  1. nakapostolia

    Είναι τόσο όμορφο που κάνει το σύμπαν μας το πιο όμορφο σε ολόκληρη την πλάση. Πόσο χαίρομαι ! Μα γιαυτό υπάρχει το αστρικό χωρίο , για να χαίρεσαι .Ένα παραμύθι αγαπημένο το διαβάζουμε ξανά και ξανά , γιατί διδάσκει στα παιδιά την θετική σκέψη και με έναν όμορφο και γλυκό τρόπο τους μαθαίνει τις άξιες!

  2. demkoutsikou

    Πολύ όμορφο βιβλίο γεμάτο χαρά

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Συγγραφέας: Κρις Κατερίνα

Εικονογράφος: Κρις Κατερίνα

Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗ
ISBN: 9789601663289
Αριθμός Σελίδων: 72
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 34 X 22
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2015

Το Αστρικό Χωριό -Εξαντλημενο

Το Αστρικό Χωριό
Το Αστρικό Χωριό -Εξαντλημενο

Εξαντλημένο

33998|Το Αστρικό Χωριό -Εξαντλημενο preloader