Το δάσος που κοιμόταν – Εξαντλημένο

(3 αξιολογήσεις πελατών)

«Εσένα που κρατάς αυτό το βιβλίο στα χέρια σου, σ’ ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνεις για να το ξεφυλλίσεις. Το έγραψα και το εικονογράφησα με πολλή φροντίδα και κέφι. Κοίτα εκεί. Ναι, εκεί, σ’ αυτή τη σελίδα, αυτούς τους δύο άντρες που συζητούν. Νομίζω ότι θα πάνε μια βόλτα. Μπορείς να τους ακολουθήσεις διακριτικά, αν θέλεις. Άκουσέ τους. Θα πουν μια ιστορία που θα σου θυμίσει κάτι, μου φαίνεται…»Η Ωραία Κοιμωμένη του Σαρλ Περό ζωντανεύει μέσα από την ιδιαίτερη ματιά και τη μοναδική εικονογράφηση της Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ.

9,79

Εξαντλημένο

3 κριτικές για Το δάσος που κοιμόταν – Εξαντλημένο

  1. instatusgr

    Αληθινό έργο τέχνης .Αξίζει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη

  2. Avatar photo

    Κωνσταντίνος Ρούπας

    Το δάσος που κοιμόταν είναι ένα όνειρο, ένα εικαστικό αριστούργημα, ένα πραγματικό ταξίδι δυο ανθρώπων στο δάσος της Ωραίας Κοιμωμένης. Είναι η διάσημη ιστορία του Σαρλ Περό αλλιώς; Όχι! Δεν πρόκειται για διασκευή. Η Ντοτρεμέρ παίρνει έναν τόπο από το διάσημο παραμύθι, παίρνει ένα στίγμα του και δημιουργεί ένα δικό της σύμπαν, έναν αμίμητο λογοτεχνικό εγκιβωτισμό, όπου λόγος και εικόνες συνδιαλέγονται, συναλλάσονται, συνομιλούν ισότιμα, ερμηνεύουνται και παρερμηνεύονται, καθηλώνουν και διαδηλώνουν. Η οπτική του πρίγκιπα είναι εκείνη που κινεί τώρα τα νήματα της ιστορίας.

    Οι αριστερές σελίδες, ασπρόμαυρες, με τα σκίτσα των δύο αντρών, σε μόνιμη συνομιλία με τις δεξιές, έγχρωμες σελίδες όπου το δάσος και οι άνθρωποι κοιμούνται ληθαργικά. Μια αντίθεση λευκού-έντονων χρωμάτων, αφαίρεσης-λεπτομέρειας, όπου δεξιοτεχνικά παίζουν με το άδειο και γεμάτο βλέμμα μας, με την συνέχιση της ιστορίας, την εμπλοκή και απεμπλοκή της από το άλλο παραμύθι, εκείνο το διάσημο παλιό.

    Για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Για όλους του αναγνώστες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μαγευτείτε ελεύθερα, πλησιάστε τις σελίδες. Κι αν είστε ερωτευμένοι, φιλήστε μια ωραία κοιμωμένη ή εκείνον που γυρεύει μια τέτοια.

  3. ethnicspirit

    Καταπληκτική εικονογράφηση !

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Rebecca Dautremer

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφος: Rebecca Dautremer

Εκδότης: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ISBN: 978-618-03-1113-6
Αριθμός Σελίδων: 64
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24 Χ 27,5
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2017

Το δάσος που κοιμόταν – Εξαντλημένο

Το δάσος που κοιμόταν
Το δάσος που κοιμόταν – Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

25151|Το δάσος που κοιμόταν - Εξαντλημένο preloader