Ψυχολογία σε 100 λέξεις – Εξαντλημένο

Μπορούμε να καταλάβουμε την Ψυχολογία μέσα από 100 λέξεις;

Από τη θεμελίωσή της μέχρι σήμερα, η Ψυχολογία έχει διανύσει ασύλληπτα μεγάλο δρόμο στο να κατανοήσει τη σκέψη και τη συμπεριφορά μας. Πόσο, όμως, κατανοούμε εμείς τι ακριβώς ερευνά η Ψυχολογία και πώς; Μέσα από 100 βασικούς όρους, το βιβλίο αυτό μας καλεί να γνωρίσουμε καλύτερα την επιστήμη που ξεκλείδωσε τα μυστικά του εγκεφάλου και της προσωπικότητάς μας. Και μέσα από αυτή τη γνωριμία, να καταλάβουμε καλύτερα τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε, ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους, την ίδια μας τη ζωή.
Η σειρά Que sais-je? (Τι ξέρω;), στην οποία ανήκει το βιβλίο, είναι μια από τις πιο φημισμένες σειρές γενικών γνώσεων στον κόσμο. Από το 1941 μέχρι σήμερα εμπλουτίζεται συνεχώς, καλύπτοντας με κατανοητό τρόπο μια τεράστια ποικιλία θεμάτων, από τον Όμηρο μέχρι τη γαστρονομία. Τίτλοι της σειράς έχουν μεταφραστεί σε 45 γλώσσες.

Τι συμβαίνει όταν ονειρευόμαστε; Μπορεί η σύγχρονη τεχνολογία να απεικονίσει το σημείο του εγκεφάλου μας που ενεργοποιείται με το χιούμορ; Υπάρχουν γνωστικές δραστηριότητες που βελτιώνονται όσο γερνάμε;
Εκατό βασικές έννοιες συναρμόζονται σε έναν εύχρηστο, περιεκτικό οδηγό, για να γνωρίσουμε καλύτερα την επιστήμη της Ψυχολογίας και τον εαυτό μας.

6,16

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ψυχολογία σε 100 λέξεις – Εξαντλημένο”

Συγγραφέας: Olivier Houde
Εκδόσεις Διόπτρα
ISBN: 978-960-653-150-7
Ξενόγλωσσος Τίτλος: Les 100 mots de la psychologie
Μεταφραστής: Ιωάννης Καυκιάς
Έκδοση: 1η
Ημερομηνία έκδοσης: 21/10/2020
Αριθμός σελίδων: 256
Format: Paperback
Μέγεθος: 120 X 177
Χώρα προέλευσης: Γαλλία
Κατηγορία: PSYCHOLOGY

Ψυχολογία σε 100 λέξεις – Εξαντλημένο

Ψυχολογία σε 100 λέξεις – Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

82903|Ψυχολογία σε 100 λέξεις - Εξαντλημένο preloader