Όσκαρ Πιλ, βιβλίο 1: Η αποκάλυψη των Μέντικους

Πριν από δεκατρία χρόνια ένας άνθρωπος θέλησε να κυριαρχήσει στον κόσμο. Ήταν ο Μαύρος Πρίγκιπας των Παθόλογκους, ο αρχηγός μια στρατιάς εκπαιδευμένων μάγων που έμπαιναν στο ανθρώπινο σώμα και το αφάνιζαν προκαλώντας αρρώστιες που κανείς γιατρός δεν μπορούσε να θεραπεύσει.

Τότε ανέλαβαν δράση οι Μέντικους, μια παρέα μάγων-θεραπευτών που ήταν ικανοί να μπαίνουν στο σώμα όπως οι αντίπαλοί τους και να νικούν τις τρομερές αρρώστιες που αυτοί έσπερναν. Έτσι ο Μαύρος Πρίγκιπας ηττήθηκε και κλείστηκε στην πιο απομονωμένη φυλακή.

Μόνο που τώρα κατάφερε να δραπετεύσει. Κι οι άνθρωποι κινδυνεύουν από νέες, πολύ πιο λυσσαλέες επιθέσεις των Παθόλογκους.

Ευτυχώς που υπάρχει ο Όσκαρ Πιλ κι οι φίλοι του – η νέα γενιά των Μέντικους. Αρκεί να μάθουν να διεισδύουν με επιτυχία στα πέντε Σύμπαντα του ανθρώπινου σώματος και να προλάβουν να εξερευνήσουν τις ερήμους, τις θάλασσες, τα όρη και τα ορυχεία του ανθρώπινου σώματος πριν είναι αργά…

Ένας νέος ήρωας γεννιέται κι η δύναμή του δεν είναι άλλη από το να μπορεί να ταξιδεύει μέσα στο ανθρώπινο σώμα και να δίνει εκεί τις μάχες του για την επικράτηση του Καλού. Μια ευρηματική σειρά βιβλίων φαντασίας που έχει ενθουσιάσει τους Γάλλους εφήβους και υποχρέωσε τον παραγωγό των ταινιών του Χάρι Πότερ David Heyman να αγοράσει τα κινηματογραφικά της δικαιώματα για λογαριασμό της Warner Bros.

«Μετά τον Χάρι τον Μάγο, έρχεται ο Όσκαρ ο Μέντικους. Κι είναι σπουδαίος!»

RTL, YA Holiday Pick

3,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Όσκαρ Πιλ βιβλίο 1: Η αποκάλυψη των Μέντικους
Όσκαρ Πιλ, βιβλίο 1: Η αποκάλυψη των Μέντικους

3,99

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Όσκαρ Πιλ, βιβλίο 1: Η αποκάλυψη των Μέντικους”

Συγγραφέας: Άντερσον Έλι

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601644851
Διαστάσεις: 14×21 cm
Σελίδες: 608
Έτος έκδοσης: 2013
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Μεταφραστής: Μακρόπουλος Μιχάλης

Όσκαρ Πιλ, βιβλίο 1: Η αποκάλυψη των Μέντικους

46209|Όσκαρ Πιλ, βιβλίο 1: Η αποκάλυψη των Μέντικους