Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο σύμβολο

Γραμμένο με ευκρινή και συνοπτικό αλφαβητικό τρόπο, το Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο Σύμβολο είναι ο απαραίτητος οδηγός για το συναρπαστικό τρίτο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν με πρωταγωνιστή τον συμβολολόγο του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκντον, Το χαμένο σύμβολο.

Το Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο Σύμβολο σάς παίρνει μαζί του σ’ ένα ταξίδι ανακάλυψης μέσα στον κόσμο του Νταν Μπράουν και του Ρόμπερτ Λάνγκντον, παρουσιάζοντας τα αληθινά μυστήρια και τα ιστορικά γεγονότα που βρίσκονται στη βάση του Χαμένου Συμβόλου. Με την πλοκή του να εκτυλίσσεται μέσα σε μόλις δώδεκα συναρπαστικές ώρες, το Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο Σύμβολο δημιουργεί έναν κόσμο ραδιουργιών και μυστηρίου με βάση την πόλη της Ουάσιγκτον. Την εκπληκτική αλήθεια πίσω από την υπόθεσή του θα την ανακαλύψετε στο Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο Σύμβολο, τον απόλυτο οδηγό που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε για το μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν.

Ο Σάιμον Κοξ είναι παγκόσμια γνωστός ειδικός στα μυστήρια του Νταν Μπράουν, έχοντας ήδη γράψει τα διεθνή μπεστ σέλερ Σπάζοντας τον Κώδικα Ντα Βίντσι, Φωτίζοντας τους Illuminati και The Dan Brown Companion. Οι οδηγοί του αποτελούν απαραίτητο ανάγνωσμα για όλους τους θαυμαστές της σειράς μυθιστορημάτων με τον Ρόμπερτ Λάνγκντον και διατίθενται σε περισσότερες από δεκαπέντε γλώσσες.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

Για να συζητήσετε τα εκπληκτικά γεγονότα πίσω από το μυθιστόρημα Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο Σύμβολο και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site: www.decodingthelostsymbol.com

0,99

17 σε απόθεμα

Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο σύμβολο

0,99

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο σύμβολο”

Συγγραφέας Κοξ Σάιμον

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601635811
Διαστάσεις 14×21 cm
Σελίδες: 360
Ετος έκδοσης: 2010
Μαλακό εξώφυλλο
Μεταφραστής Σπερελάκη, Τιτίνα

Αποκωδικοποιώντας το Χαμένο σύμβολο