Δε θέλω να πάω σχολείο

(1 αξιολόγηση πελάτη)

Ο Τιμ, η Μία, ο Σαμ, ο Έντζο και η Ρόουζ μένουν στην ίδια πολυκατοικία και είναι αχώριστοι φίλοι. Κάθε απόγευμα, υπό τη «συνωμοτική επίβλεψη» του κυρίου Μορίς, του θυρωρού, μαζεύονται στην αυλή για να παίξουν, να μοιραστούν τις χαρές τους και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να βρουν όλοι μαζί λύσεις.

Ήρθε η ώρα να ξανανοίξουν τα σχολεία και την προηγούμενη μέρα ο Σαμ έχει πονόκοιλο. Οι φίλοι του καταλαβαίνουν αμέσως πως στην πραγματικότητα του φταίει η επιστροφή στα θρανία. Ευτυχώς, η Μία έχει μια σούπερ ιδέα: μαζί οι πέντε φίλοι θα απαριθμήσουν όλους τους λόγους που υπάρχουν για να σου αρέσει το σχολείο, και θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί τη χαρά της ζωής!

2,75

Εξαντλημένο

1 κριτική για Δε θέλω να πάω σχολείο

  1. katerina2512

    Αρκετά αξιοπρεπές παιδικό βιβλίο. Η εικονογράφηση δεν με ξετρελαίνει, ωστόσο είναι σχεδιασμένο σε μορφή κόμικ (όπως όλη η σειρά της “Οδού των φίλων”) με αποτέλεσμα να είναι θελκτικό στα μάτια των παιδιών. Επιπλέον, οι σύντομες στιχομυθίες αποτελούν μια καλή ευκαιρία ανάγνωσης για τα παιδιά των δύο πρώτων τάξεων του δημοτικού χωρίς να τα κουράζει ιδιαίτερα.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Sylvaine Jaoui

Μετάφραση: Κωνσταντίνα Αρμενιάκου

Εικονογράφος: Annelore Parot

Εκδότης: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ISBN: 978-618-03-1051-1
Αριθμός Σελίδων: 32
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 15 Χ 19,5
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2017

Δε θέλω να πάω σχολείο

Δε θέλω να πάω σχολείο
Δε θέλω να πάω σχολείο

Εξαντλημένο

25155|Δε θέλω να πάω σχολείο preloader