Η μυστική τέχνη γνώσης και επικοινωνίας με τον φύλακα άγγελο

Από την αρχαιότητα έως και την έλευση του Χριστιανισμού, παραμένει ζωντανή η παράδοση πως κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή με τη συνοδεία μιας φωτεινής οντότητας, που τον προφυλάσσει και τον καθοδηγεί στην καθημερινότητά του. Τι είναι όμως αυτή η οντότητα; Μία παραμυθία για τον κατευνασμό των φόβων μας; Ένας θεϊκός απεσταλμένος ή μια ασυνείδητη όψη του αληθινού μας Εαυτού;

Το βιβλίο του Αμπραμελίν, γραμμένο στη Γερμανία του 15ου αιώνα, αποτελεί μέχρι σήμερα το πλέον πολυσυζητημένο έργο ανάμεσα στη δυτική απόκρυφη γραμματεία, καθώς είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στη μέθοδο για τη γνώση και την επικοινωνία με τον Άγιο Φύλακα Άγγελο.

Ο παρών τόμος παραθέτει για πρώτη φορά στα ελληνικά το σύνολο του βιβλίου έτσι όπως αυτό μεταφράστηκε το 1889 από τον MacGregor Mathers του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιώντας παράλληλα συγκριτική ανάλυση με παλαιότερο γερμανικό χειρόγραφο.

Το Γριμόριο, μαζί με όλα τα Μαγικά Τετράγωνα, συνοδεύει η εισαγωγή του ψυχολόγου & συγγραφέα Γιώργου Ιωαννίδη για την ιστορία του βιβλίου, τις καταβολές του στη μεσαιωνική αγγελική μαγεία, όπως επίσης και τις ρίζες της ευρύτερης κοσμοθέασης του Αμπραμελίν στις νεοπλατωνικές διδαχές της Θεουργίας.

13,50

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Η μυστική τέχνη γνώσης και επικοινωνίας με τον φύλακα άγγελο

13,50

Κωδικός προϊόντος: 165581 Κατηγορίες: , ,

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Η μυστική τέχνη γνώσης και επικοινωνίας με τον φύλακα άγγελο”

ISBN:978-618-5298-28-9
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Μπασιά
Εκδότης: Δαιδάλεος
Σελίδες: 338
Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-08-01
Διαστάσεις: 23×16
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Η μυστική τέχνη γνώσης και επικοινωνίας με τον φύλακα άγγελο