Κοιμήσου, παιδί μου – Εξαντλημένο

ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΑΧΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ;

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ µΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.

Το ένα τρίτο των παιδιών παρουσιάζουν προβλήµατα ύπνου. Οι συνέπειες είναι εµφανείς τόσο στα παιδιά –γίνονται ευερέθιστα, ανασφαλή και, ως εκ τούτου, καταλήγουν να έχουν προβλήµατα στο σχολείο και στη δηµιουργία σχέσεων µε τους άλλους–, όσο και στους γονείς, οι οποίοι βλέπουν πως η εξάντληση και τα νεύρα βλάπτουν τη συζυγική τους ζωή.

Ο δρ Εδουάρδ Εστιβίλ ερευνά όλες τις ιδιαιτερότητες του ύπνου για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Το ερευνητικό έργο και η κλινική πείρα του τον έχουν αναδείξει παγκοσµίως σε σηµείο αναφοράς στο πεδίο των διαταραχών του ύπνου. Εφαρµόζοντας τις γνώσεις του ως νευροφυσιολόγου και παιδιάτρου έχει δηµιουργήσει τη Μέθοδο Εστιβίλ, η οποία αποσκοπεί στην αντιµετώπιση της παιδικής αϋπνίας και έχει αποδειχτεί αποτελεσµατική στο ενενήντα έξι τοις εκατό των περιπτώσεων όπου εφαρµόστηκε.

Στη νέα, εµπλουτισµένη έκδοση του «Κοιµήσου, παιδί µου», ο Εστιβίλ λαµβάνει υπόψη του όλες τις επιστηµονικές γνώσεις που αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζει την πιο έγκυρη και πιο αποτελεσµατική εκδοχή της µεθόδου του.

«Το Κοιµήσου, παιδί µου έχει γίνει µπεστ σέλερ και είναι απολύτως απαραίτητο για τους γονείς εκείνους που πρέπει να καταπολεµήσουν την παιδική αϋπνία». Tu Primer A ~ no

«Η µέθοδος που µας προτείνει το βιβλίο αυτό, τόσο απλή όσο και αποτελεσµατική, είναι θησαυρός για τους άυπνους γονείς. Εξηγεί πώς να µάθετε στο παιδί σας να κοιµάται καλά από την αρχή και αποκαλύπτει πώς να τελειώνετε µε το πρόβληµα της παιδικής αϋπνίας». La Vanguardia

7,54

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κοιμήσου, παιδί μου – Εξαντλημένο”

Συγγραφέας Εστιβίλ Εδουάρδ
Κατηγορίες Πρακτικοί Οδηγοί > Για το Παιδί- Γονείς
Υπότιτλος Sandra Bruna Agencia Literaria
ISBN 9789601656854
Εκδόσεις Πατάκη
Βάρος 0,27
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Σελίδες 192
Διαστάσεις 14×21
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης Φεβρουάριος 2020
Ημερομηνίας 1ης παρούσας έκδοσης Αύγουστος 2014

Κοιμήσου, παιδί μου – Εξαντλημένο

Κοιμήσου, παιδί μου – Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

84120|Κοιμήσου, παιδί μου - Εξαντλημένο preloader