Οδηγός για την επιβίωση από τον καρκίνο του προστάτη

Κάθε χρόνο, μόνο στην Αμερική, διαγιγνώσκονται με καρκίνο του προστάτη πάνω από 200.000 άνθρωποι.

Τα καλά νέα είναι πως περισσότεροι άνδρες από ποτέ θεραπεύονται από την ασθένεια αυτή.

Τώρα, σε αναθεωρημένη έκδοση, αυτός ο σωτήριος οδηγός του δρος Πάτρικ Γουόλς και της βραβευμένης συγγραφέως επιστημονικών έργων Τζάνετ Φαρράρ Γουόρδινγκτον προσφέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε όσους άνδρες αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια. Ο καρκίνος του προστάτη είναι νόσος διαφορετική σε κάθε άνδρα – πράγμα που σημαίνει πως η σωστή θεραπεία είναι διαφορετική για καθέναν από αυτούς. Δίνοντάς σας μια δεύτερη γνώμη από τους κορυφαίους ειδικούς του κόσμου στη χειρουργική, στην παθολογία, στην ουρολογία και στην ακτινοθεραπεία και ιατρική ογκολογία, το βιβλίο αυτό σας βοηθάει να οργανώσετε το καλύτερο πρόγραμμα για σας. Μάθετε:


Τι προκαλεί τον καρκίνο του προστάτη – τους παράγοντες κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης της κληρονομικότητας, της δίαιτας και του περιβάλλοντος.


Πώς κάποιες απλές αλλαγές στη δίαιτα και στον τρόπο ζωής μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε ή να καθυστερήσετε την ασθένεια.


Γιατί η δακτυλική εξέταση από το ορθό και το τεστ PSA μπορούν να σας σώσουν τη ζωή – και πότε πρέπει να κάνετε αυτές τις εξετάσεις.


Τις τελευταίες θεραπευτικές επιλογές: από τη ριζική προστατεκτομή «με ταυτόχρονη διάσωση των νεύρων» του δρος Γουόλς μέχρι τις νέες τεχνικές ακτινοθεραπείας, τις λαπαροσκοπικές μεθόδους και τα νέα φάρμακα που φέρνουν επανάσταση στη θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου.


Τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τη διατήρηση της ικανότητας ελέγχου της ούρησης και της σεξουαλικής ικανότητας μετά τη θεραπεία.

9,99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Οδηγός για την επιβίωση από τον καρκίνο του προστάτη

9,99

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Οδηγός για την επιβίωση από τον καρκίνο του προστάτη”

Συγγραφέας Γουόλς Πάτρικ Κ., Φαράρ Γουόρδινγκτον Τζάνετ

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601642710
Διαστάσεις 17×24 cm
Σελίδες: 592
Ετος έκδοσης: 2013
Μαλακό εξώφυλλο
Μεταφραστής Σπερελάκη, Τιτίνα

Οδηγός για την επιβίωση από τον καρκίνο του προστάτη

57152|Οδηγός για την επιβίωση από τον καρκίνο του προστάτη