Σαν σήμερα στην ιστορία

Επαναστάσεις, πάθη, μίση, έρωτες, διακρίσεις, άθλοι, στυγερές δολοφονίες που καθόρισαν τη μοίρα των εθνών, πρωτόγνωρα επιτεύγματα, πολύνεκρες μάχες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην πορεία του χρόνου, εμπνευσμένες μελωδίες, διπλωματικές επιτυχίες, τα πάντα έχει η Ιστορία του ανθρώπου.
Στην παρούσα έκδοση, ο βραβευμένος δημοσιογράφος και ιστορικός Γεώργιος Σαρρής ξετυλίγει το νήμα στιγμών και γεγονότων που καθόρισαν τον κόσμο, έτσι όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Ξεφυλλίζοντας το Σαν σήμερα στην Ιστορία, θα ανακαλύψετε ότι κάθε μέρα του έτους έχει συμβεί και κάποιο σημαίνων γεγονός που εξύψωσε το ανθρώπινο μεγαλείο ή το εξοβέλισε στο έρεβος που κρύβει μερικές φορές η ύπαρξή μας. Κάποιες άλλες ημέρες όμως, κρίναμε ότι θα πρέπει να είναι πιο χαλαρές, προκειμένου να αποφορτίζεται ο αναγνώστης με μικρές ανάλαφρες και άγνωστες εν πολλοίς ιστορίες.
Μπορείτε λοιπόν είτε να ξεκινήσετε να διαβάζετε με τη σειρά τα κείμενα, από την 1η Ιανουαρίου προς την 31η Δεκεμβρίου, είτε να ξεκινήσετε τη φυλλομέτρηση και να σταματήσετε όπου εσείς θέλετε. Η επιλογή είναι δική σας.

6,29

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Σαν σήμερα στην ιστορία

6,29

Κωδικός προϊόντος: 163171 Κατηγορίες: , , , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Σαν σήμερα στην ιστορία”

ISBN: 978-618-85869-0-1
Συγγραφέας: Γεώργιος Σαρρής
Εκδότης: Οξύ – Brainfood
Σελίδες: 112
Ημερομηνία Έκδοσης: 2022-02-25
Διαστάσεις: 30×23
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο