Συστήματα αυτομάτου ελέγχου – 10η έκδοση

Μια ολοκληρωμένη δέσμη εργαλείων για τη διδασκαλεία, την εκμάθηση και την κατανόηση των βασικών εννοιών των συστημάτων αυτομάτου ελέγχου.

Σε όλες του τις εκδόσεις, που έχουν γίνει δεκτές με λαμπρές κριτικές, το βιβλίο Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου εισάγει τους φοιτητές στις θεμελιώδεις έννοιες των συστημάτων ελέγχου με τις πλέον επίκαιρες γνώσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικές περιπτώσεις προβλημάτων. Το βιβλίο Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου δεν είναι απλώς ένα ολοκληρωμένο θεωρητικό εγχειρίδιο, αλλά περιλαμβάνει καινοτόμα εικονικά εργαστήρια που αναπαράγουν πραγματικά φυσικά συστήματα και οξύνουν τις δεξιότητες του αναγνώστη στην επίλυση προβλημάτων.

Σε αυτή τη δέκατη έκδοση παρουσιάζεται για πρώτη φορά το Εργαστήριο αυτομάτου ελέγχου (Control Lab), στο οποίο συγκαταλέγονται δύο κατηγορίες πειραμάτων: οι προσομοιώσεις με μαθηματικά μοντέλα στον υπολογιστή (SIMLabs) και τα πειράματα με πραγματικά ρομπότ LEGO® (LEGOLabs). Αυτά τα πειράματα προορίζονται να συμπληρώσουν, ή να υποκαταστήσουν, την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών σε ένα πραγματικό εργαστηριακό περιβάλλον, όπως αυτή διεξάγεται στο πλαίσιο μιας παραδοσιακής σειράς προπτυχιακών μαθημάτων αυτομάτου ελέγχου, και τους δίνουν παράλληλα τη δυνατότητα να κάνουν τις εργασίες τους στο περιβάλλον των πακέτων λογισμικού MATLAB® και Simulink® ακόμα και από το σπίτι τους. Με αυτή την οικονομικά προσιτή προσέγγιση, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να εξοπλίσουν τους εργαστηριακούς χώρους τους με δοκιμαστικές πλατφόρμες LEGO και να μεγιστοποιήσουν τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού στους φοιτητές με μόλις ένα ελάχιστο μέρος του κόστους των πειραματικών διατάξεων συστημάτων ελέγχου που είναι διαθέσιμες σήμερα. Εναλλακτικά, οι φοιτητές μπορούν να μεταφέρουν τον εξοπλισμό ακόμα και στο σπίτι τους και να ξεκινήσουν να μαθαίνουν ο καθένας με τον δικό του ρυθμό.

Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕ:

Περισσότερα λυμένα παραδείγματα
Διαδικτυακά εργαστήρια με τα LEGO MINDSTORMS® και MATLAB/SIMLab
Βελτιώσεις στο εύχρηστο λογισμικό διασύνδεσης χρήστη του MATLAB (ACSYS) για τον χειρισμό του εξοπλισμού LEGO MINDSTORMS
Μια πολύτιμη εισαγωγή στο Εργαστήριο αυτομάτου ελέγχου
Τη λογική οργάνωση της διδακτέας ύλης, με τα Κεφάλαια 1 έως 3 να καλύπτουν όλες τις προαπαιτούμενες γνώσεις και τα Κεφάλαια 4 έως 11 να παρουσιάζουν όλα όσα σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο του ελέγχου
10 παραρτήματα που αναφέρονται μεταξύ άλλων στις βασικές γνώσεις θεωρίας πινάκων (γραμμικής άλγεβρας), στο Εργαστήριο αυτομάτου ελέγχου, στις διαφορικές εξισώσεις και στις βασικές μαθηματικές αρχές (κάποια από τα παραρτήματα περιλαμβάνονται στο βιβλίο και τα υπόλοιπα διατίθενται μέσω Διαδικτύου)
Ένα πλήρες σύνολο από διαφάνειες PowerPoint® και λύσεις για τους διδάσκοντες
Τα ονόματα LEGO και MINDSTORMS είναι σήματα κατατεθέντα του ομίλου LEGO. Τα ονόματα MATLAB και Simulink είναι σήματα κατατεθέντα της MathWorks, Inc.

65,70

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Συστήματα αυτομάτου ελέγχου – 10η έκδοση

65,70

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Συστήματα αυτομάτου ελέγχου – 10η έκδοση”

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

ISBN : 978-960-645-191-1

Συγγραφέας Farid Golnaraghi, Benjamin C. Kuo
Μετάφραση Γιώργος Λεμονής
Επιμέλεια Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος
Σελίδες 952
Διαστάσεις 21 x 29 εκ.
Χρώμα Δίχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης 6/12/2021