Τα μισόλογα της Λουντμίλα

Μια Τρίτη πρωί, στο τρομοκρατημένο απ’ την τρομοκρατία Λονδίνο, οι δίδυμοι Μπλερ και Μπάνι Χιθ γίνονται οι πρώτοι ενήλικοι σιαμαίοι στην ιστορία που διαχωρίζονται με επιτυχία. Την ίδια μέρα, σε μια γωνιά του Καυκάσου, που σπαράσσεται από τον εμφύλιο πόλεμο, η Λουντμίλα Ντέρεβ σκοτώνει τον παππού της.
Η Λουντμίλα, στην προσπάθειά τους να σώσει τους οικείους της από την πείνα, την εξαθλίωση, και τον εμφύλιο, ανοίγεται σε μια οδύσσεια στη μετασοβιετική Ρωσία η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, ένα σάιτ με ρωσίδες νύφες, ενδιαφέρουσες επαφές με ρώσου στρατιώτες, και κάμποσους φόνους.
Το ίδιο διάστημα οι αδελφοί Χιθ, ύστερα από 33 χρόνια εγκλεισμού σ’ ένα ίδρυμα, βρίσκονται ξαφνικά ελεύθεροι: μπορούν να κάνουν χωριστά ό,τι δεν μπορούσαν να κάνουν μαζί. Ανοίγονται κι αυτοί σε μια οδύσσεια, η οποία περιλαμβάνει, εκτός από το σάιτ με τις ρωσίδες νύφες, έναν κόσμο πνιγμένο στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά και στην παγκοσμιοποιημένη κομπίνα. Έναν κόσμο που δεν κοιμάται ποτέ, που σπαρταράει από ευκαιρίες και φλυαρεί περί ελευθερίας, δημοκρατίας, αυτοβελτίωσης -και οπωσδήποτε περί σεξ.
Στις αρχές Δεκεμβρίου, οι αδελφοί Χιθ και η Λουντμίλα έχουν ήδη κάτι κοινό, πολύ κοινό μεταξύ τους…

2,99

94 σε απόθεμα

Τα μισόλογα της Λουντμίλα
Τα μισόλογα της Λουντμίλα

2,99

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Τα μισόλογα της Λουντμίλα”

ISBN:978-960-442-529-7
Συγγραφέας: DBC Pierre
Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα
Σελίδες: 459
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006-09-01
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Βάρος0,561 kg

Τα μισόλογα της Λουντμίλα