ISBN:978-960-628-243-0
Συγγραφέας: Ανδρέας Φλουράκης
Εκδότης: Κάπα Εκδοτική
Σελίδες: 72
Ημερομηνία Έκδοσης: 2023-03-28
Διαστάσεις: 21×17
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τα πράγματα που παίρνεις μαζί
Τα πράγματα που παίρνεις μαζί είναι ένα πολυφωνικό έργο για τη μετανάστευση, γραμμένο με τον ιδιαίτερο τρόπο του Ανδρέα Φλουράκη.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσατσούλης στο επίμετρο της έκδοσης: «Τα πράγματα που παίρνεις μαζί σπάζουν τη μονοτονία, την ανωνυμία, ενώ ταυτόχρονα δείχνουν τη διαφορετικότητα του κάθε ατόμου, τη μοναδικότητά του, πέρα από εθνικές ή πολιτισμικές ταυτότητες. Πέρα από τους αντωνυμικούς δείκτες του “εμείς” ή του “άλλοι”, διεκδικώντας έστω για λίγο το αυτεξούσιο, πολυμορφικό εγώ, διαμορφωμένο από τις δικές του αναμνήσεις».
Το θεατρικό αυτό έργο έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχει ήδη παρουσιαστεί στο Λονδίνο και στη Ρώμη. Ο συγγραφέας το αφιερώνει στους πρόσφυγες, στους μετανάστες και σε όλους όσοι ψάχνουν μια καλύτερη πατρίδα.
7,63€
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αξιολογήσεις πελατών
Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Τα πράγματα που παίρνεις μαζί”
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Βάρος | 0,18 kg |
---|
Τα πράγματα που παίρνεις μαζί |
---|
Αξιολογήσεις
Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις