Το σχέδιο στο σύγχρονο σκάκι

Η FORTRAN είναι μια γλώσσα προγραμματισμού προσαρμοσμένη στην επίλυση επιστημονικών και τεχνολογικών προβλημάτων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάθε άλλο πεδίο με αυξημένες υπολογιστικές ανάγκες.

 

Η εκμάθησή της αφ’ ενός επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή στις τεχνικές του προγραμματισμού των υπολογιστών και αφ’ ετέρου κάνει συμμέτοχο το γνώστη της στη μεγάλη οικογένεια των ειδικών, οι οποίοι πραγματεύονται σύγχρονα επιστημονικά προβλήματα.

 

Αντίθετα με άλλα βιβλία, όπου περιγράφεται αποκλειστικά και μόνο η FΟRΤRΑΝ 77 ή οι νεότερες εκδόσεις (κυρίως η FORTRAN 90/95 και σε μικρότερο βαθμό η FORTRAN 2003), αυτό το βιβλίο ξεκινά με την περιγραφή και τις δυνατότητες της βασικής έκδοσης της γλώσσας, δηλαδή της FΟRΤRΑΝ 77, αλλά επισημαίνει και προσδιορίζει αναλυτικά τις βελτιώσεις της Fortran 90/95, καθώς και αυτές της FORTRAN 2003.

 

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους νέους προγραμματιστές επιστημονικών υπολογισμών και σε όλους εκείνους οι οποίοι έχουν αποκτήσει πείρα στον προγραμματισμό με τη FORTRAN 77 και επιθυμούν να ανανεώσουν και να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους ώστε να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες της γλώσσας.

 

Το συνοδευτικό CD περιέχει τον πηγαίο κώδικα όλων των παραδειγμάτων του βιβλίου καθώς και τα συμπιεσμένα αρχεία πέντε πλήρως λειτουργικών και έτοιμων προς χρήση μεταγλωττιστών της γλώσσας FORTRAN.

16,79

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Το σχέδιο στο σύγχρονο σκάκι

16,79

Κωδικός προϊόντος: 124290 Κατηγορίες: , , Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις πελατών

5 Αστέρια 0 0 %
4 Αστέρια 0 0 %
3 Αστέρια 0 0 %
2 Αστέρια 0 0 %
1 Αστέρι 0 0 %

Αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Το σχέδιο στο σύγχρονο σκάκι”

Συγγραφέας: ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΡΙΒΑΣ
Επιμέλεια:
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
ISBN: 9789602099933
Κατηγορία: Γενικά θέματα – Σκάκι
Σελίδες: 280
Διαστάσεις: 24×17
Εξώφυλλο: Μαλακό