Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Εκδόσεις Ίριδα

Το παρακάτω απόσπασμα προέρχεται από την ιστοσελίδα των εκδόσεων Ίριδα

Εκδόσεις Ίριδα, Η πλούσια συλλογή των τίτλων του εκδοτικού μας οίκου είναι προϊόν της εργασίας μας επί σειρά ετών και της αγάπης που έχουμε για το βιβλίο.

Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας οφείλεται κυρίως στην εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που δείχνουν οι φίλοι, συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Ακολουθώντας τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του κοινού που μας προτιμά, προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε τις ενότητες των θεμάτων με τα οποία ασχολούμαστε και να παρουσιάζουμε καινούριους ελκυστικούς τίτλους.

Ο αριθμός των τίτλων μας συνεχώς διευρύνεται και ανανεώνεται με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις και την ικανοποίηση των αναγνωστών μας.

Τόσο το τμήμα με τους τίτλους γενικού ενδιαφέροντος για όλους, όσο και το τμήμα με τους τίτλους που απευθύνονται ειδικά στα παιδιά, είναι προσεκτικά επιλεγμένα έτσι ώστε να καλύπτουν μεγάλο μέρος των ενδιαφερόντων του σύγχρονου ατόμου.

Οι πληροφορίες είναι έγκυρες και πλούσιες, ο τρόπος γραφής και η χρήση της γλώσσας προσεγμένα, ενώ ο σεβασμός στον αναγνώστη δεδομένος.

Η διαδικασία της υλοποίησης κάθε τίτλου είναι ειδικά επιμελημένη σε όλα τα στάδιά της και ελπίζουμε πως το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό και ποιοτικό.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως βαδίζουμε σωστά, δίνοντας την υπόσχεση σε εσάς και κυρίως σε εμάς τους ίδιους πως η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.

-10%
Δωρεάν Μεταφορικά
-40%
-40%

Άμεσα διαθέσιμα

Η τέλεια εκπαίδευση

15,90
-53%
-53%
-53%
-53%
-60%
-10%
Δωρεάν Μεταφορικά
-10%

Βιβλία αυτοβοήθειας

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

19,08
Δωρεάν Μεταφορικά