Άνθρωπος: Μια Εννοιολογική Προσέγγιση της Ύπαρξης

Με στόχο την απελευθέρωση του ανθρώπου από τις μικρότητες, τις φοβίες και τις αμφιβολίες του, θα πω μια ιστορία η οποία είναι αληθινή γιατί περιέχει ήθος και αγάπη προς τον συνάνθρωπο και τον εαυτό.

Μία ιστορία που δίνει μια τολμηρή οπτική περί δημιουργίας και δημιουργού του κόσμου, της θέσης του ανθρώπου μέσα σε αυτόν καθώς και τι χρειάζεται να κάνει, ώστε να αποκτήσει μια υγιή θέση εγκαταλείποντας ασθενικές νοοτροπίες.

Ο στόχος κάθε στοιχείου του σύμπαντος είναι να εκφράσει την υπερούσιά του κατάσταση. Σε αυτήν φτάνει μόνο όταν βιώνει στον υπέρτατο βαθμό την ενότητα με τον εαυτό του και τα υπόλοιπα στοιχεία που βρίσκονται διάχυτα στο σύμπαν.

Ο πυρήνας του οικοδομήματος της ορατής και αόρατης ύπαρξης απανταχού, η πηγή της ζωής, εκφράζεται από την έννοια του Πατρός.

Δεν θα μπορούσε ένα δημιούργημα να διαφέρει στην ουσία του από τον δημιουργό του. Όλα δημιουργούνται για να εκπληρώσουν μία αναλογία και δηλώνουν μια αναλογία.

Για να αλλάξει ο άνθρωπος χρειάζεται να θελήσει να αλλάξει. Απευθύνομαι στην ελευθέρα βούληση του ανθρώπου και στην πιο ταπεινή έκφρασή της, να αποφασίσει να Είναι και όχι να φαίνεται ότι είναι.

5,60

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 170505 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Άνθρωπος: Μια Εννοιολογική Προσέγγιση της Ύπαρξης”

ISBN:978-618-5298-18-0
Συγγραφέας: Νικόλαος Διβινής
Εκδότης: Δαιδάλεος
Σελίδες: 46
Ημερομηνία Έκδοσης: 2019-06-01
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Άνθρωπος: Μια Εννοιολογική Προσέγγιση της Ύπαρξης

Άνθρωπος: Μια Εννοιολογική Προσέγγιση της Ύπαρξης

Εξαντλημένο

170505|Άνθρωπος: Μια Εννοιολογική Προσέγγιση της Ύπαρξης preloader