Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;

Πολλοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, έρχονται στο γραφείο μου λέγοντας ότι το πρόβλημά τους είναι πως δεν αγαπούν πια τον σύντροφό τους. Στενoχωριούνται, βαριούνται και εγκλωβίζονται στη ρουτίνα της σχέσης, με έναν σύντροφο που δεν τους προκαλεί πια το ενδιαφέρον.

Για πολλούς, η επιπλέον απόδειξη του «τέλους του έρωτα» είναι ότι νιώθουν όλο και πιο ασήμαντοι, όλο και πιο «αόρατοι» για τον σύντροφό τους. «Μα είναι ωραίο να σε θεωρεί ο άλλος δεδομένο;» με ρωτούν.

Έτσι, εξοντωμένοι από τις συνεχείς διαμάχες και το βάρος της καθημερινότητας, αρχίζουν να σκέφτονται τη λύση του διαζυγίου. «Αυτή η σχέση έχει γίνει πολύ δύσκολη και με πληγώνει», λένε από μέσα τους. Σκέφτονται πως όσο δύσκολο κι αν είναι ένα διαζύγιο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να ζεις σε μια σχέση χωρίς αγάπη.

Υπάρχουν επίσης και εκείνοι που, ενώ δεν έχουν σκεφτεί να χωρίσουν, ανακαλύπτουν ότι έλκονται ερωτικά από έναν άλλον άνθρωπο, και αυτό τους αναστατώνει.

Εξίσου προβληματικό είναι όταν οι άνθρωποι παύουν να νιώθουν καλά με τον ίδιο τους τον εαυτό μέσα στη σχέση. «Γίνομαι γκρινιάρα και δεν μου αρέσει! Δεν μπορώ όμως να δείξω τρυφερότητα, δεν το νιώθω…»

Αρκετά ζευγάρια έχουν ζήσει πολλά χρόνια μέσα σε τέτοιο αρνητικό κλίμα, με αποτέλεσμα η σχέση τους, πνιγμένη μέσα στην πίκρα, να διαβρωθεί ανεπανόρθωτα. Άλλα όμως καταφέρνουν να την αποκαταστήσουν και να τη δυναμώσουν, εφαρμόζοντας απλώς μερικές απλές, «σοφές» συμβουλές.

Η αλήθεια είναι ότι από όλα αυτά τα ζευγάρια, όπως και από τις καλές –ή κακές– στιγμές του δικού μου γάμου, κι εγώ η ίδια έχω μάθει πολλά πράγματα! Και είναι ακριβώς αυτή η με κόπο αποκτημένη σοφία που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Σε αυτές δεν θα βρείτε ασκήσεις και συγκεκριμένες στρατηγικές. Θα γνωρίσετε όμως έναν συνολικό νέο τρόπο σκέψης, τον οποίο σας προτείνω με όλη μου την καρδιά να υιοθετήσετε, ώστε να πραγματοποιήσετε μια εφικτή όσο και σοφή αλλαγή των συνηθειών σας, και να αποκτήσετε μια σταθερή, ευτυχισμένη ζωή.

4,99

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;”

Συγγραφέας: Τένια Μακρή

Εκδότης: Πεδίο
ISBN: 978-960-98723-1-7
Αριθμός Σελίδων: 224
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 14×21
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2010

Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;

Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;
Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;

Εξαντλημένο

39077|Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;