Βαθιά στο σκοτεινό δάσος – Εξαντλημένο

Ένα καθηλωτικό και απρόβλεπτο ψυχολογικό θρίλερ…

Κάποτε ήταν οι καλύτερες φίλες. Ύστερα, κάτι συνέβη και δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Και, ξαφνικά, η Κλερ καλεί τη Νόρα σε ένα εξοχικό σπίτι μες στο δάσος για το εργένικο πάρτι πριν από τον γάμο της. Η Νόρα δεν ήθελε να πάει. Τώρα ξέρει ότι δεν έπρεπε να είχε πάει. Αλλά είναι αργά.

Το Σαββατοκύριακο θα αλλάξει τις ζωές όλων με τον πυροβολισμό ενός νυχτερινού «επισκέπτη» μέσα στο σπίτι. Η υπόθεση περιπλέκεται όταν οι καλεσμένοι ανακαλύπτουν ότι το θύμα ήταν ο μέλλων σύζυγος της Κλερ αλλά και πρώην αγαπημένος της Νόρα.

Ήρθε απρόσκλητος; Ποιος πάτησε τη σκανδάλη; Ήταν ένα ατυχές γεγονός ή φόνος τελικά;

Με μοναδικό ταλέντο, η συγγραφέας κλιμακώνει την αγωνία από σελίδα σε σελίδα παρασύροντας τον αναγνώστη σε μια ιστορία που μοιάζει αθώα στην αρχή αλλά κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά.

Βαθιά στο σκοτεινό δάσος, σε ένα γυάλινο σπίτι ανασύρονται οι αναμνήσεις και τα απωθημένα και τότε η φιλία γίνεται μίσος και το παιχνίδι μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ένα ανατριχιαστικό θρίλερ, που χαρακτηρίστηκε από τον Independent ως «Το πιο hot θρίλερ της χρονιάς», μπήκε στο Top Ten Μυστηρίου και Θρίλερ του Publishers Weekly, στα Βιβλία του Καλοκαιριού του Entertainment Weekly, του BookReporter και της New York Post.

10,83

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 125261 Κατηγορία: Συγγραφέας:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βαθιά στο σκοτεινό δάσος – Εξαντλημένο”

Συγγραφέας: Ruth Ware
Επιμέλεια:
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
ISBN: 9789604617111
Κατηγορία: Παγκόσμια λογοτεχνία – Θρίλερ
Σελίδες: 384
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα: Μονόχρωμο
Εξώφυλλο: Μονόχρωμο

Βαθιά στο σκοτεινό δάσος – Εξαντλημένο

Βαθιά στο σκοτεινό δάσος – Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

125261|Βαθιά στο σκοτεινό δάσος - Εξαντλημένο preloader