Γεννημένος δρομέας

Η σακούλα δεν έπλεε ήρεμα στο ποτάμι· στριφογύριζε μόνη της. Κάτι υπήρχε στο εσωτερικό της που τσίριζε και κλαψούριζε τρομοκρατημένο. Ο Πάτρικ δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Πέταξε την τσάντα του και βούτηξε στο ποτάμι.

Για τον Φιλαράκο, η σωτηρία από το ποτάμι όταν ήταν ακόμα κουτάβι ήταν μόνο η αρχή μιας ζωής γεμάτης περιπέτειες. Από ανεπιθύμητος σε αγαπημένο σύντροφο, και από σκυλί του καναπέ σε πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας, αυτός ο αξιοθαύμαστος σκύλος αποδεικνύει ότι δεν έχουν μόνο οι γάτες πολλές ζωές. Τον πέταξαν, τον έκλεψαν, τον υιοθέτησαν και έζησε δύσκολα στον δρόμο, αλλά ο Φιλαράκος πάντα έβρισκε τρόπο να επιβιώσει. Θα βρει όμως ποτέ ένα πραγματικό σπίτι;

Ο Μάικλ Μορπούργκο είναι από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς συγγραφείς παιδικών βιβλίων. Έχει γράψει πάνω από εκατό βιβλία, διηγήματα, θεατρικά έργα και μιούζικαλ και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το Blue Peter Award, το Red House Children’s Book Award, το Whitbread Award και το Smarties Prize. Βραβεύτηκε με το Children’s Award to 2003, 2004 και το 2005. Στο βιβλίο αυτό ο βραβευμένος συγγραφέας Μάικλ Μορπούργκο έγραψε τη συναρπαστική, συγκινητική ιστορία ενός άκακου ζώου και των ανθρώπων –καλών και κακών, μικρών και μεγάλων– που διαμόρφωσαν το μονοπάτι της ζωής του.

«Ο Μάικλ Μορπούργκο έχει το μαγικό αυλό που παρασέρνει τους μικρούς αναγνώστες του». (James Naughtie, Daily Telegraph)

3,68

2 σε απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γεννημένος δρομέας”

Συγγραφέας: Morpurgo Michael

Εκδότης: Πατάκης
ISBN: 9789601629612
Διαστάσεις: 14×21 cm
Σελίδες: 152
Έτος έκδοσης: 2010
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Μεταφραστής: Γάσπαρης Νίκος

Γεννημένος δρομέας

Γεννημένος δρομέας
Γεννημένος δρομέας

2 σε απόθεμα

49013|Γεννημένος δρομέας preloader