Εν λευκώ

Πάρης
Η ζωή µου στη Θεσσαλονίκη… ένα µπλεγµένο κουβάρι. Προσπαθώ να το ξετυλίξω, µα το πληγωµένο διαβολάκι µέσα µου θυµώνει µε όλα. Ανέκαθεν µε ένοιαζε µόνο ο εαυτός µου. Μέχρι που γνώρισα εκείνη και βρήκα τρόπο να πετύχω τον στόχο µου. Όµως, έκανα λάθος. Γιατί εκείνη είναι η σωστή απόχρωση στις λευκές νύχτες που µε στοιχειώνουν. Μόνο για εκείνη αξίζει να θέλω τα πάντα.
Ισμήνη
Με συντροφιά τη µουσική και τα βιβλία, έµαθα να ζω στο µικρό Κιλκίς µε αυτά που δεν µπορώ να έχω. Το κακοποιηµένο, γεµάτο σηµάδια σώµα µου αντικατοπτρίζει τη θρυµµατισµένη ψυχή µου που µάχεται απλώς για να επιβιώσει. Μέχρι που γνώρισα εκείνον, και το βίαιο παρελθόν µου δεν έχει πλέον σηµασία. Γιατί εκείνος χρωµατίζει τη ζωή µου µε το υπέρλαµπρο λευκό του απόλυτου.
Μια κατάλευκη µέρα του 1995, ένα αυτοκινητιστικό δυστύχηµα ενώνει τους δρόµους δύο οικογενειών. Είκοσι τρία χρόνια αργότερα και οι ζωές όσων επέζησαν έχουν προχωρήσει παράλληλα ή τουλάχιστον έτσι νοµίζουν. Ένα προξενιό µεταξύ του Πάρη και της Ισµήνης έρχεται ως εξιλέωση της οικογένειας που προκάλεσε το ατύχηµα. Κι ενώ ο γάµος τους ξεκινά µε την προϋπόθεση να είναι λευκός, οι δυο τους συγκατοικούν στο Κιλκίς και αµέσως αντιλαµβάνονται την αµοιβαία ερωτική έλξη τους. Λευκά ψέµατα και ένοχα µυστικά έρχονται στο φως. Οι ζωές όλων εκτροχιάζονται. Ο χρόνος κυλάει. Η δύναµη της θέλησης αναδύεται στην καλύτερη µορφή της. Ο λευκός καµβάς της ζωής τους αλλάζει οπτική γωνία και παίρνει αυτή που του δίνουν οι ίδιοι.
Το πρώτο αισθηµατικό µυθιστόρηµα µε φόντο την πόλη του Κιλκίς υπόσχεται να σας ταξιδέψει εκεί όπου όλα τα χρώµατα στροβιλίζονται αδιάκοπα και δηµιουργούν το πολύχρωµο λευκό της ευτυχίας. Γιατί σε τούτο τον κόσµο, «εν λευκώ» είναι ντυµένη η ζωή.
Ένα αισθηματικό μυθιστόρημα που θα σας συναρπάσει και θα σας παρασύρει στα χρώματα του έρωτα!

17,91

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 219783 Κατηγορία:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Εν λευκώ”

ISBN:978-960-626-573-0
Συγγραφέας: Ελένη Ελευθεριάδου
Εκδότης: Εκδόσεις Πηγή
Σελίδες: 562
Ημερομηνία Έκδοσης: 2022-10-31
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Εν λευκώ

Εν λευκώ

Εξαντλημένο

219783|Εν λευκώ preloader