Η άρνηση της άρνησης

Ο Δάκης Κομνηνός, νέος και άπειρος ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει μια τυπική και εύκολη υπόθεση μοιχείας ενός πάμπλουτου ζευγαριού. Η δολοφονία ενός ατόμου άσχετου με την υπόθεση ανατρέπει τα δεδομένα.

Στον Γιώργο Ορφανό, ανερχόμενο αστέρι στην αστυνομία, ανατίθεται η εξιχνίαση της δολοφονίας. Ξεκινά την έρευνα αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και με την αναλυτική λογική αρχίζει να ξεδιαλύνει την υπόθεση.

Ο Κομνηνός ψάχνει χωρίς μέθοδο και μπροστά στο αδιέξοδο ψάχνεται. Θυμάται τα νεανικά του διαβάσματα και ανακαλύπτει ξανά τη διαλεκτική λογική.

Όλοι θαυμάσαμε την αναλυτική λογική ερευνητών όπως ο Σέρλοκ Χολμς και ο Ηρακλής Πουαρό στην επίλυση δύσκολων αστυνομικών υποθέσεων. Επαρκεί όμως αυτή η μέθοδος, στην εποχή του άκρατου καπιταλισμού και των ανεξέλεγκτων πολυεθνικών, για να κατανοηθούν οι πρακτικές που εκπορεύονται από τα ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα;

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με φιλοσοφικές ανησυχίες. Ένα πολιτικό θρίλερ με συνεχείς ανατροπές και απρόβλεπτο τέλος. Ένα σκληρό αφήγημα με ερωτικές ευαισθησίες και προβληματισμούς για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

2,99

3 σε απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Η άρνηση της άρνησης”

ISBN: 978-960-04-4815-3
Συγγραφέας: Δημήτρης Γιατρέλλης
Εκδότης: Κέδρος
Σελίδες: 368
Ημερομηνία Έκδοσης: 2017-06-01
Διαστάσεις: 21×14
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Βάρος 0,401 kg

Η άρνηση της άρνησης

Η άρνηση της άρνησης
Η άρνηση της άρνησης

3 σε απόθεμα

167880|Η άρνηση της άρνησης preloader