Η επιχείρηση του 21ου αιώνα

Ένα βιβλίο της επιτυχημένης σειράς Πλούσιος Μπαμπάς

Είστε θυμωμένοι με τη διαφθορά στον εταιρικό κόσμο; Με το χρηματιστήριο και τις μεγάλες τράπεζες; Με το κράτος που κάνει πολλά λάθος πράγματα και λίγα σωστά; Ή… μήπως είστε θυμωμένοι με τον εαυτό σας που δεν αναλάβατε τον έλεγχο των οικονομικών σας νωρίτερα;

Η ζωή είναι σκληρή. Το ερώτημα είναι: Τι πρόκειται να κάνετε γι’ αυτό;

Αν θέλετε πλούτο, πρέπει να τον δημιουργήσετε. Πρέπει να καθορίσετε εσείς το μέλλον σας ελέγχοντας την πηγή εισοδήματός σας –σήμερα!

Χρειάζεστε τη δική σας επιχείρηση και αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να τη δημιουργήσετε!

Μπορεί οι καιροί να είναι οικονομικά δύσκολοι για τους περισσότερους, όμως για πολλούς επιχειρηματίες είναι μια περίοδος γεμάτη οικονομικές ευκαιρίες. Όχι μόνο ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή!

 

Ο Robert Kiyosaki είναι αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος, επενδυτής, επιχειρηματίας, υπέρμαχος της οικονομικής επιμόρφωσης και συγγραφέας πλήθους μπεστ-σέλερ. Το βιβλίο του Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς (Εκδόσεις Κλειδάριθμος) –το νούμερο ένα οικονομικό βιβλίο όλων των εποχών– προκάλεσε και άλλαξε την ιδέα που έχουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι για το χρήμα.

Η Kim Kiyosaki είναι αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος, επιχειρηματίας και σύζυγος του Robert. Έχει πάθος για την επιμόρφωση των γυναικών σχετικά με το χρήμα και το πρώτο βιβλίο της, Πλούσια Γυναίκα: Ένα βιβλίο επενδύσεων για γυναίκες (Εκδόσεις Κλειδάριθμος) έγινε μπεστ-σέλερ.

Ο John Fleming είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος επιχειρηματίας, σύμβουλος, συγγραφέας και ομιλητής. Είναι ένθερμος υποστηρικτής των άμεσων πωλήσεων και για πάνω από 40 χρόνια βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να γίνουν οι αρχιτέκτονες των δικών τους επιχειρήσεων.

7,63

Εξαντλημένο

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Η επιχείρηση του 21ου αιώνα”

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN: 978-960-461-543-8
Συγγραφέας Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki, John Fleming
Σελίδες 208
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό

Η επιχείρηση του 21ου αιώνα

Η επιχείρηση του 21ου αιώνα

Εξαντλημένο

117939|Η επιχείρηση του 21ου αιώνα